Мариновані свинячі реберця на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 19 г. 0 хв.
Аромат смаженого на вогні м'яса викликає моментальний апетит. Якщо ви шукайте свіжі ідеї для пікніка, тоді візьміть на замітку рецепт приготування маринованих свинячих реберець на грилі.
Опис приготування:
Ці дивовижні мариновані свинячі реберця на грилі в домашніх умовах сподобаються всім любителям незвичайних смакових поєднань. Оригінально доповнення солодкої і пікантною ноткою робить блюдо по-справжньому особливим.
- Ребра - 1 кілограм
- Ананасовий сік - 250 мілілітрів
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Часник - 4-5 зубчиків
- Зелена цибуля - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Ребра потрібно відразу вимити і обтерти паперовою серветкою. Відправити їх в глибоку миску або щільно закривається пакет. Для приготування маринаду потрібно очистити і подрібнити кубиками імбир. Часник пропустити через прес.
2. У глибоку миску налити ананасовий сік. Додати цукор і ретельно перемішати. Влити трохи оливкового масла, оцту і соєвого соусу. Надіслати в маринад також часник, імбир, сіль і перець за смаком. Доповнити рецепт приготування маринованих свинячих реберець на грилі можна також зеленою цибулею, петрушкою або іншою зеленню за смаком. Маринад ретельно перемішати і вилити в ребра.
3. Надіслати реберця в холодильник. Щоб м'ясо як слід просочилося маринадом краще залишити його в холодильник на ніч. У процесі можна перевертати пару раз ребра, щоб вони рівномірно промаринувалося.
4. Далі справа за малим - підготувати гриль і як слід його розігріти. Викласти реберця.
5. Важливо не пересушити їх, щоб вони залишалися соковитими. У процесі можна поливати ребра маринадом або уварити його трохи, щоб вийшов соус при подачі. От і все, мариновані свинячі реберця на грилі в домашніх умовах можна подавати до столу і дегустувати.