Рецепт Мариновані свинячі реберця на грилі фото

Мариновані свинячі реберця на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Реберця
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На природу
Гарячі страви

Аромат смаженого на вогні м'яса викликає моментальний апетит. Якщо ви шукайте свіжі ідеї для пікніка, тоді візьміть на замітку рецепт приготування маринованих свинячих реберець на грилі.

Ці дивовижні мариновані свинячі реберця на грилі в домашніх умовах сподобаються всім любителям незвичайних смакових поєднань. Оригінально доповнення солодкої і пікантною ноткою робить блюдо по-справжньому особливим.

  • Ребра - 1 кілограм
  • Ананасовий сік - 250 мілілітрів
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Зелена цибуля - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
мариновані свинячі реберця на грилі - фото крок 1
1. Ребра потрібно відразу вимити і обтерти паперовою серветкою. Відправити їх в глибоку миску або щільно закривається пакет. Для приготування маринаду потрібно очистити і подрібнити кубиками імбир. Часник пропустити через прес.
мариновані свинячі реберця на грилі - фото крок 2
2. У глибоку миску налити ананасовий сік. Додати цукор і ретельно перемішати. Влити трохи оливкового масла, оцту і соєвого соусу. Надіслати в маринад також часник, імбир, сіль і перець за смаком. Доповнити рецепт приготування маринованих свинячих реберець на грилі можна також зеленою цибулею, петрушкою або іншою зеленню за смаком. Маринад ретельно перемішати і вилити в ребра.
мариновані свинячі реберця на грилі - фото крок 3
3. Надіслати реберця в холодильник. Щоб м'ясо як слід просочилося маринадом краще залишити його в холодильник на ніч. У процесі можна перевертати пару раз ребра, щоб вони рівномірно промаринувалося.
мариновані свинячі реберця на грилі - фото крок 4
4. Далі справа за малим - підготувати гриль і як слід його розігріти. Викласти реберця.
мариновані свинячі реберця на грилі - фото крок 5
5. Важливо не пересушити їх, щоб вони залишалися соковитими. У процесі можна поливати ребра маринадом або уварити його трохи, щоб вийшов соус при подачі. От і все, мариновані свинячі реберця на грилі в домашніх умовах можна подавати до столу і дегустувати.

Схожі рецепти