Свинячі реберця, тушковані з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати свинячі реберця, тушковані з капустою, блюдо цікаве, смачне і ситне. Воно обов'язково буде вам до душі, інакше просто не може бути! Любителі м'яса і капусти оцінять!
Перед вами простий рецепт свинячих реберець, тушкованих з капустою. Сподіваюся, вам він дуже сподобається. Виходить дуже насичене і неймовірно ароматне ситне блюдо: ребро, як відомо, м'яса майже немає, зате ці диво-кісточки смак і аромат дають блюду такий, що вирізки і не снилося! Тому рекомендую всім спробувати свинячі реберця, тушковані з капустою!
- Капуста квашена - 500 грам
- Свинячі ребра - 300 грам
- Картопля - 5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 штука (середня головка)
- Куркума - 0.5 чайних ложки
- Каррі - 1 Чайна ложка
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - 0.5 чайних ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1. Для початку викладаємо в чашу мультиварки шматочок масла, викладаємо ребра. В режимі "жарка" або "випічка" готуємо 20 хвилин, потім додамо подрібнену цибулю і роздавлений часник, готуємо ще 10 хвилин в тому ж режимі.
2. Коли цибуля стане прозорою, додаємо капусту і все спеції. Перемішаємо і тушкуємо ще 15 хвилин.
3. Далі додаємо очищену картоплю, знову перемішуємо. Додамо ще спецій, якщо потрібно, і готуємо далі в режимі "гасіння" приблизно годину-півтора, поки картопля не буде готова.
4. От і все! Смачного!