Рецепт Соус для штруделя фото

Соус для штруделя
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Молочні продукти, Молоко
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси

Одним з важливих елементів успішного страви є правильна заправка. Саме про таку я і хочу розповісти. Зараз ви дізнаєтеся, як приготувати соус для штруделя.

Сьогодні ми разом зробимо солодку заливку до яблучного або вишневого штрудель. Його можна приготувати про запас, а перед подачею підігріти в каструлі. Спробуйте такий соус подати і з іншим десертом, адже він досить універсальний і підійде до багатьох солодких страв.

  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Ваніль - 0, 5 штуки
  • Жовток - 2 штуки
  • Цукор - 60 грам
  • Кукурудзяний крохмаль - 2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
соус для штруделя - фото крок 1
Молоко в сотейнику поставте на вогонь, додайте в нього настругати ваніль або 8 г. Ванільного цукру. Закип'ятіть суміш на повільному вогні.
соус для штруделя - фото крок 2
Жовтки збийте з цукром. Додавайте до них крохмаль, а потім влийте трохи остигле молоко. Все перемішайте в єдину масу.
соус для штруделя - фото крок 3
Перелийте масу назад в сотейник, поставте її на вогонь. Уварите її до потрібного стану, помішуючи. Потім зніміть з вогню і відразу додайте олію. Перемішайте.
соус для штруделя - фото крок 4
Коли соус трохи охолоне, процідіть його через сито. Можете подавати відразу, а можете прибрати в холодильник до потрібного випадку.

Схожі рецепти