Рецепт Тісто для австрійського штруделя фото

Тісто для австрійського штруделя
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Борошно , Маргарин
На швидку руку
Випічка , Струдель
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Відома австрійська випічка, штрудель, має безліч шанувальників по всьому світу. Просте поєднання яблук з тонким тестом виграшно виглядає в багатьох рецептах. Правильний баланс начинки і основи.

Опис приготування:

У цій випічці важливо все, тому я хочу вам розповісти, як приготувати тісто для австрійського штруделя. Купите не готове, а зробіть його самі, тим більше що склад доступний, а технологія створення легка. Начинка підійде будь-яка, адже є кілька різновидів, включаючи ситні несолодкі продукти.

  • Борошно - 230 грам
  • Маргарин - 60 грам
  • Вода тепла - 70 мілілітрів
тісто для австрійського штруделя - фото крок 1
Розтопіть маргарин. З'єднайте його з водою. Влийте суміш в борошно. Замішайте тісто протягом 5-8 хвилин до еластичного стану.
тісто для австрійського штруделя - фото крок 2
Залиште тісто в харчовій плівці при кімнатній температурі на 20 хвилин.
тісто для австрійського штруделя - фото крок 3
Готове тісто розділити на 2 частини. Кожну розкачати в тонкий напівпрозорий пласт. Вийде 2 штруделя.

Схожі рецепти