Тісто для австрійського штруделя
(покроковий рецепт з фото)
Відома австрійська випічка, штрудель, має безліч шанувальників по всьому світу. Просте поєднання яблук з тонким тестом виграшно виглядає в багатьох рецептах. Правильний баланс начинки і основи.
У цій випічці важливо все, тому я хочу вам розповісти, як приготувати тісто для австрійського штруделя. Купите не готове, а зробіть його самі, тим більше що склад доступний, а технологія створення легка. Начинка підійде будь-яка, адже є кілька різновидів, включаючи ситні несолодкі продукти.
- Борошно - 230 грам
- Маргарин - 60 грам
- Вода тепла - 70 мілілітрів
Розтопіть маргарин. З'єднайте його з водою. Влийте суміш в борошно. Замішайте тісто протягом 5-8 хвилин до еластичного стану.
Залиште тісто в харчовій плівці при кімнатній температурі на 20 хвилин.
Готове тісто розділити на 2 частини. Кожну розкачати в тонкий напівпрозорий пласт. Вийде 2 штруделя.