Томатний суп з часниковими грінками
(покроковий рецепт з фото)
Восени, в дні прохолодною і дощової погоди, порадуйте себе смачним супом. Томатний суп-пюре стане запорукою вашої бадьорості на весь день. А часникові грінки пікантно підкреслять смак запечених овочів.
Перед вами рецепт, як приготувати томатний суп з часниковими грінками, корисний і смачний. Овочі запікаються в духовці і не піддаватися смаженні. Такий легкий суп можна приготувати в пост. А якщо ви хочете отримати більш ситний варіант, то замість води додайте склянку курячого бульйону. Готуйте з користю і задоволенням!
- Помідор - 500 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цвітна капуста - 250 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
- Лист лавровий - 1-2 штук
- Сіль - За смаком
- Перець духмяний - За смаком
- Кнопка - 3 скибочки
- Часник - 1 зубчик
- Петрушка - 1 пучок
- Цукор - За смаком
Підготуйте необхідні продукти. Овочі помийте, очистіть.
Овочі наріжте великими скибочками, кольорову капусту розберіть на суцвіття. Викладіть овочі на деко, приправити сіллю, поперчіть, полийте олією і поставте запікати в розігріту до 180 ° C духовку на 30 хвилин.
Часник подрібніть, з'єднайте з 1 ст. L. Масла. Батон наріжте на брусочки або кубики, полийте часниковим маслом і поставте запікати в розігріту до 180 ° C духовку на 15 хвилин.
Запечені овочі, томатну пасту і цукор за смаком помістіть в глибоку миску, пюріруйте за допомогою блендера.
Додайте склянку гарячої води, перемішайте, перелийте пюре в каструлю і проваріть протягом 5 хвилин. Подавайте томатний суп-пюре з часниковими грінками і свіжою зеленню. Смачного!