Суп з баранини з галушками
(покроковий рецепт з фото)
Неперевершено смачний суп з баранини з галушками можна приготувати різними способами. Я ж пропоную готувати страву в горщиках, так набагато смачніше, та й виглядає приголомшливо апетитно!
Це класичний рецепт приготування супу з баранини з галушками. З тією лише різницею, що готувати будемо в керамічних горщиках, це додасть страві особливу пікантність і смак. По бажанню, в цей суп можна додати баклажани або картопля, хто як любить. Готову страву дістаньте їх духовки і дайте йому настоятися, перед вживанням, 10-15 хвилин. Гарного дня!
- Баранина на кісточці - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідори - 3-4 штук
- Зелень - За смаком (петрушка, кріп)
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Крем - 1-2 Ст. Ложок
- Борошно - 1-2 Ст. Ложок
Баранину ріжемо на шматочки і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору.
Викладаємо м'ясо в горщики.
Обсмажуємо на тій же сковороді нарізаний півкільцями цибулю. Додаємо до баранини.
Потім обсмажуємо нарізану брусочками моркву і викладаємо зверху на цибулю.
Солимо і перчимо до смаку, заливаємо водою (до половини). Накриваємо горщики кришкою і ставимо в розігріту духовку на 1 час.
Через годину дістаємо горщики, кладемо в них нарізані часточками помідори і подрібнений часник. Відправляємо в духовку на 20 хвилин.
Готуємо галушки. Одне яйце змішуємо з невеликою кількістю води, сіллю, сметаною і борошном. Замішуємо до густоти. Дістаємо горщики, за допомогою маленької ложечки кладемо галушки в бульйон. Перемішуємо, додаємо подрібнену зелень. Відправляємо в духовку ще на 15 хвилин.
Смачного!