Рецепт Суп з баранини з галушками фото

Суп з баранини з галушками
(покроковий рецепт з фото)

Африканська кухня , Східна кухня , Турецька кухня
Тісто , Борошно , М'ясо , Баранина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід
Супи
Кількість порцій: 3
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Неперевершено смачний суп з баранини з галушками можна приготувати різними способами. Я ж пропоную готувати страву в горщиках, так набагато смачніше, та й виглядає приголомшливо апетитно!

Опис приготування:

Це класичний рецепт приготування супу з баранини з галушками. З тією лише різницею, що готувати будемо в керамічних горщиках, це додасть страві особливу пікантність і смак. По бажанню, в цей суп можна додати баклажани або картопля, хто як любить. Готову страву дістаньте їх духовки і дайте йому настоятися, перед вживанням, 10-15 хвилин. Гарного дня!

  • Баранина на кісточці - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Помідори - 3-4 штук
  • Зелень - За смаком (петрушка, кріп)
  • Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Крем - 1-2 Ст. Ложок
  • Борошно - 1-2 Ст. Ложок
суп з баранини з галушками - фото крок 1
Баранину ріжемо на шматочки і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору.
суп з баранини з галушками - фото крок 2
Викладаємо м'ясо в горщики.
суп з баранини з галушками - фото крок 3
Обсмажуємо на тій же сковороді нарізаний півкільцями цибулю. Додаємо до баранини.
суп з баранини з галушками - фото крок 4
Потім обсмажуємо нарізану брусочками моркву і викладаємо зверху на цибулю.
суп з баранини з галушками - фото крок 5
Солимо і перчимо до смаку, заливаємо водою (до половини). Накриваємо горщики кришкою і ставимо в розігріту духовку на 1 час.
суп з баранини з галушками - фото крок 6
Через годину дістаємо горщики, кладемо в них нарізані часточками помідори і подрібнений часник. Відправляємо в духовку на 20 хвилин.
суп з баранини з галушками - фото крок 7
Готуємо галушки. Одне яйце змішуємо з невеликою кількістю води, сіллю, сметаною і борошном. Замішуємо до густоти. Дістаємо горщики, за допомогою маленької ложечки кладемо галушки в бульйон. Перемішуємо, додаємо подрібнену зелень. Відправляємо в духовку ще на 15 хвилин.
суп з баранини з галушками - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти