Рецепт Бульйон яловичий в мультиварці фото

Бульйон яловичий в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
М'ясо, Яловичина
Рецепти без шкоди
На обід
Супи, Бульйони

Поспішаю показати вам класний і зовсім нескладний варіант, як приготувати бульйон яловичий в мультиварці. Рецепт обов'язково припаде до смаку всім, хто любить насичені за смаком і кольором бульйони

Овочі, спеції, зелень - все це можна додавати в бульйон при бажанні. Попереднє запікання яловичини дає приголомшливий відтінок і тонку нотку аромату. Такий бульйон можна подавати як самостійне блюдо або ж використовувати в якості основи для перших страв. Повторити в домашніх умовах точно варто!

  • Яловичі кістки - 2 штуки
  • Овочі та зелень - За смаком
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Сік лимона - 2 Ст. Ложки (або винний оцет)
бульйон яловичий в мультиварці - фото крок 1
1. Насамперед кістки потрібно відправити на деку в розігріту до 200 градусів духовку і запекти 30-45 хвилин до коричневого кольору.
бульйон яловичий в мультиварці - фото крок 2
2. Після перекладіть їх акуратно в чашу мультиварки.
бульйон яловичий в мультиварці - фото крок 3
3. Підготуйте овочі. Класичний варіант - лук, морква, часник і селера. Зелень додавайте в бульйон хвилин за 10-15 до закінчення варіння, не відразу! Овочі вимийте, очистіть, наріжте великими шматочками при бажанні.
бульйон яловичий в мультиварці - фото крок 4
4. Викладіть овочі до м'яса. Додайте воду і трохи соку лимона або оцту.

Схожі рецепти