Бульйон яловичий в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Поспішаю показати вам класний і зовсім нескладний варіант, як приготувати бульйон яловичий в мультиварці. Рецепт обов'язково припаде до смаку всім, хто любить насичені за смаком і кольором бульйони
Овочі, спеції, зелень - все це можна додавати в бульйон при бажанні. Попереднє запікання яловичини дає приголомшливий відтінок і тонку нотку аромату. Такий бульйон можна подавати як самостійне блюдо або ж використовувати в якості основи для перших страв. Повторити в домашніх умовах точно варто!
- Яловичі кістки - 2 штуки
- Овочі та зелень - За смаком
- Сіль і спеції - За смаком
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки (або винний оцет)
1. Насамперед кістки потрібно відправити на деку в розігріту до 200 градусів духовку і запекти 30-45 хвилин до коричневого кольору.
2. Після перекладіть їх акуратно в чашу мультиварки.
3. Підготуйте овочі. Класичний варіант - лук, морква, часник і селера. Зелень додавайте в бульйон хвилин за 10-15 до закінчення варіння, не відразу! Овочі вимийте, очистіть, наріжте великими шматочками при бажанні.
4. Викладіть овочі до м'яса. Додайте воду і трохи соку лимона або оцту.