Бульйон з курки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Курячий бульйон - це одне з перших страв, яке дають ослабленим і хворим людям. А все завдяки його смаку, поживності і тому, що він відмінно засвоюється організмом.
Курячий бульйон здатний замінити жарознижуючі ліки, а ще - це чудова основа для будь-якого супу, соусу або тушкованого блюда. Бульйон можна зварити запас і зберігати в холодильнику, а деякі його навіть морозять, заливаючи в формочки для льоду.
Дуже корисне блюдо, яке підійде всім, навіть маленьким дітям. Готуйте так:
1. Промийте м'ясо, складіть в чашу мультиварки.
2. Очистіть цибулю і моркву, морква поріжте великими шматочками. Додайте овочі до м'яса.
3. Тепер додайте спеції і сіль за смаком, а також лавровий лист.
4. Залийте холодною водою, включите режим гасіння і готуйте 1, 5 годину.
5. Коли м'ясо буде готове, штам бульйону. М'ясо дрібно поріжте і додайте в бульйон, а овочі можна викинути.
Смачний і корисний курячий бульйон в мультиварці готовий. Смачного!
- Куряче м'ясо - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Лавровий лист - 2 штуки
- Вода - 2 L
- Сіль, спеції - За смаком
Дуже корисне блюдо, яке підійде всім, навіть маленьким дітям. Готуйте так:
1. Промийте м'ясо, складіть в чашу мультиварки.
2. Очистіть цибулю і моркву, морква поріжте великими шматочками. Додайте овочі до м'яса.
3. Тепер додайте спеції і сіль за смаком, а також лавровий лист.
4. Залийте холодною водою, включите режим гасіння і готуйте 1, 5 годину.
5. Коли м'ясо буде готове, штам бульйону. М'ясо дрібно поріжте і додайте в бульйон, а овочі можна викинути.
Смачний і корисний курячий бульйон в мультиварці готовий. Смачного!