Курячий бульйон в мультиварці «Panasonic»
(покроковий рецепт з фото)
Наваристий, прозорий і ароматний курячий бульйон в мультиварці "панасонік" в домашніх умовах - відмінний варіант для обіду. Додавайте улюблені інгредієнти - і насолоджуйтеся смачним і корисним супом!
1. Основою для бульйону можуть бути абсолютно будь-які частини курочки, в тому числі і обрізки. Вимийте птицю як слід, викладіть її на дно чаші.
2. Що стосується овочів, то використовувати за рецептом приготування курячого бульйону в мультиварці "панасонік" можна абсолютно все, що вам до душі. Очистіть цибулину, вимийте і викладіть її в чашу разом з очищеними зубчиками часнику.
3. Моркву і селеру можна покласти цілком або порізавши на 2-3 частини, наприклад.
4. Особливий аромат додасть лавровий лист і кілька горошин запашного перцю.
5. Що стосується зелені, то тут прекрасно підійде петрушка, а також чебрець. Особливу пікантність додасть невеликий шматочок імбиру. Чим більше інгредієнтів ви будете використовувати, тим смачніше і ароматні буде курячий бульйон в мультиварці "панасонік" в домашніх умовах.
6. Коли всі складові вже в чаші, влийте воду і при бажанні додайте трохи солі за смаком.
7. Закрийте кришку, встановіть програму "гасіння" з 1 час.
Перед подачею бульйон потрібно процідити і при бажанні доповнити сухариками, наприклад. Смачного!
- Курка - За смаком (кістки, Ножки и т.Д.)
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Перець духмяний - 2-5 штук
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Селера - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Вода - 3 L
2. Що стосується овочів, то використовувати за рецептом приготування курячого бульйону в мультиварці "панасонік" можна абсолютно все, що вам до душі. Очистіть цибулину, вимийте і викладіть її в чашу разом з очищеними зубчиками часнику.
3. Моркву і селеру можна покласти цілком або порізавши на 2-3 частини, наприклад.
4. Особливий аромат додасть лавровий лист і кілька горошин запашного перцю.
5. Що стосується зелені, то тут прекрасно підійде петрушка, а також чебрець. Особливу пікантність додасть невеликий шматочок імбиру. Чим більше інгредієнтів ви будете використовувати, тим смачніше і ароматні буде курячий бульйон в мультиварці "панасонік" в домашніх умовах.
6. Коли всі складові вже в чаші, влийте воду і при бажанні додайте трохи солі за смаком.
7. Закрийте кришку, встановіть програму "гасіння" з 1 час.
Перед подачею бульйон потрібно процідити і при бажанні доповнити сухариками, наприклад. Смачного!