Рецепт Курячий бульйон в мультиварці «Panasonic» фото

Курячий бульйон в мультиварці «Panasonic»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка
Пісні страви
На обід , Для дітей , Корисний обід
Супи , Бульйони
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Наваристий, прозорий і ароматний курячий бульйон в мультиварці"Панасонік" в домашніх умовах - відмінний варіант для обіду. Додавайте улюблені інгредієнти - і насолоджуйтеся смачним і корисним супом!

Опис приготування:

1. Основою для бульйону можуть бути абсолютно будь-які частини курочки, в тому числі і обрізки. Вимийте птицю як слід, викладіть її на дно чаші.

2. Що стосується овочів, то використовувати за рецептом приготування курячого бульйону в мультиварці"Панасонік" можна абсолютно все, що вам до душі. Очистіть цибулину, вимийте і викладіть її в чашу разом з очищеними зубчиками часнику.

3. Моркву і селеру можна покласти цілком або порізавши на 2-3 частини, наприклад.

4. Особливий аромат додасть лавровий лист і кілька горошин запашного перцю.

5. Що стосується зелені, то тут прекрасно підійде петрушка, а також чебрець. Особливу пікантність додасть невеликий шматочок імбиру. Чим більше інгредієнтів ви будете використовувати, тим смачніше і ароматні буде курячий бульйон в мультиварці"Панасонік" в домашніх умовах.

6. Коли всі складові вже в чаші, влийте воду і при бажанні додайте трохи солі за смаком.

7. Закрийте кришку, встановіть програму"Гасіння" з 1 час.

Перед подачею бульйон потрібно процідити і при бажанні доповнити сухариками, наприклад. Смачного!


  • Курка - За смаком (кістки, Ножки и т.Д.)
  • Морква - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Перець духмяний - 2-5 штук
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Селера - 1 штука
  • Зелень - За смаком
  • Вода - 3 L
1. Основою для бульйону можуть бути абсолютно будь-які частини курочки, в тому числі і обрізки. Вимийте птицю як слід, викладіть її на дно чаші.

2. Що стосується овочів, то використовувати за рецептом приготування курячого бульйону в мультиварці"Панасонік" можна абсолютно все, що вам до душі. Очистіть цибулину, вимийте і викладіть її в чашу разом з очищеними зубчиками часнику.

3. Моркву і селеру можна покласти цілком або порізавши на 2-3 частини, наприклад.

4. Особливий аромат додасть лавровий лист і кілька горошин запашного перцю.

5. Що стосується зелені, то тут прекрасно підійде петрушка, а також чебрець. Особливу пікантність додасть невеликий шматочок імбиру. Чим більше інгредієнтів ви будете використовувати, тим смачніше і ароматні буде курячий бульйон в мультиварці"Панасонік" в домашніх умовах.

6. Коли всі складові вже в чаші, влийте воду і при бажанні додайте трохи солі за смаком.

7. Закрийте кришку, встановіть програму"Гасіння" з 1 час.

Перед подачею бульйон потрібно процідити і при бажанні доповнити сухариками, наприклад. Смачного!

Схожі рецепти