Курячий бульйон в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Дуже легко приготувати бульйон в мультиварці. Досить скласти інгредієнти і натиснути кнопку "старт" . Для бульйону підійде будь-яка частина тушки без шкіри. Я використовую курячий "каркас", він завжди залишається.
Вимийте ретельно шматочок курячого м'яса або каркас. Покладіть в холодну воду, туди ж - овочі і спеції, сіль. Варіть до години. Зелень киньте в готовий бульйон. Подавайте бульйон гарячим! як вид, варіант, як приготувати курячий бульйон в мультиварці, досить простий.
- Вода - 1 літр
- Курячий каркас - 350-400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець горошком - 2-5 штук
- Лавровий лист - 1-2 штук (по бажанню)
Підготуйте продукти для бульйону. Для більш жирного або наваристого бульйону покладіть більше м'яса. Для дієтичного або дитячого харчування такої кількості м'яса і кісток досить. Овочі очистіть і промийте під водою. Спеції додайте за смаком.
Покладіть в каструлю мультиварки м'ясо, овочі цілком, спеції і сіль. Залийте холодною водою. Увімкніть режим "суп" і натисніть кнопку "старт" .
Через 45-50 хвилин курячий бульйон буде готовий. Вийміть овочі і спеції з бульйону.
Розкладіть по тарілочках шматочки м'яса, залийте бульйоном і додайте зелень. Можна подати бульйон з половинкою вареного яйця. Смачного!