Рецепт Курячий бульйон в мультиварці фото

Курячий бульйон в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Пісні страви
На обід
Супи , Бульйони
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже легко приготувати бульйон в мультиварці. Досить скласти інгредієнти і натиснути кнопку"Старт" . Для бульйону підійде будь-яка частина тушки без шкіри. Я використовую курячий"каркас" , він завжди залишається.

Опис приготування:

Вимийте ретельно шматочок курячого м'яса або каркас. Покладіть в холодну воду, туди ж - овочі і спеції, сіль. Варіть до години. Зелень киньте в готовий бульйон. Подавайте бульйон гарячим! як вид, варіант, як приготувати курячий бульйон в мультиварці, досить простий.

  • Вода - 1 літр
  • Курячий каркас - 350-400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець горошком - 2-5 штук
  • Лавровий лист - 1-2 штук (по бажанню)
курячий бульйон в мультиварці - фото крок 1
Підготуйте продукти для бульйону. Для більш жирного або наваристого бульйону покладіть більше м'яса. Для дієтичного або дитячого харчування такої кількості м'яса і кісток досить. Овочі очистіть і промийте під водою. Спеції додайте за смаком.
курячий бульйон в мультиварці - фото крок 2
Покладіть в каструлю мультиварки м'ясо, овочі цілком, спеції і сіль. Залийте холодною водою. Увімкніть режим"Суп" і натисніть кнопку"Старт" .
курячий бульйон в мультиварці - фото крок 3
Через 45-50 хвилин курячий бульйон буде готовий. Вийміть овочі і спеції з бульйону.
курячий бульйон в мультиварці - фото крок 4
Розкладіть по тарілочках шматочки м'яса, залийте бульйоном і додайте зелень. Можна подати бульйон з половинкою вареного яйця. Смачного!

Схожі рецепти