Бульйон з домашньої курки
(покроковий рецепт з фото)
Бульйони дуже корисні. Мають безліч показників. Так, бульйони корисні дітям, літнім людям і людям з переломами кісток. Бульйон покращує стан організму, зміцнює кістки.
Бульйон дуже смачний. Кістковий бульйон корисний своїми речовинами, як гліцин і пролін - дві унікальні амінокислоти, які важливі для здоров'я людини, його кісток і організму в цілому.
- Курка - 500 грам
- Макаронні вироби "ризон" - 100 грам( або дрібні макарони)
- Морква - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
Домашню курку обробити. У мене бройлер. Помістіть м'ясо в каструлю. Залийте водою.
Поки вода закипає, нарізаємо кубиком морква. Беремо половину цибулини. У киплячий бульйон опускаємо лук.
Утворилася пінку потрібно зняти. Варимо на маленькому вогні близько 20 хвилин.
Підготуйте "ризон" . Вони дуже нагадують зерна рису. Замість таких макаронів можна взяти дрібну локшину або черепашки.
У киплячий бульйон кидаємо моркву. Варимо ще 15 хвилин. Тепер додаємо макарони "ризон" . Час варіння - 6 хвилин. Додаємо сіль, перець. Можна покласти інші спеції, лавровий лист.
Розливаємо бульйон по тарілочках і подаємо до столу.