Суп з домашньої курки
(покроковий рецепт з фото)
Нема нічого кращого, ніж ароматний супчик зі свіжої домашньої курочки. Хочу показати вам свій варіант цього смачного гарячого блюда. Дивимося рецепт супу з домашньої курки.
Приготування супу з домашньої курки нічим не відрізняється від звичайного курячого супу. Головне, щоб птах не була старою, інакше м'ясо буде жорстким, а смак неприємним. Для приготування супу з домашньої курки я взяла філейну частину, суп вийшов дуже наваристим.
- Курка - 350 грам
- Морквина - 1 штука
- Шпинат - 200 грам
- Гриби - 300 грам
- Вермішель - За смаком
- Спеції - За смаком
Інгредієнти підготуйте. Морквину тремо на крупній тертці. Шпинат ріжемо шматочками.
Філе ріжемо на середні шматочки (можете і не різати).
Відправляємо варитися, додайте лавровий лист.
Обсмажуємо моркву на сковорідці.
Щоб надати насиченість супу, я додаю в нього гриби. У мене були заморожені білі гриби. Обсмажую їх разом з морквою.
Не забувайте знімати пінку, а то суп буде непрозорим. Додаємо вермішель (можна рис, гречку, що завгодно).
Потім - шпинат.
І гриби з морквою. А також - спеції.
Варимо суп з домашньої курки до готовності всіх інгредієнтів. Можна подавати. Смачного!
Варимо суп з домашньої курки до готовності всіх інгредієнтів. Можна подавати. Смачного!