Холодець з домашньої курки
(покроковий рецепт з фото)
Я хотіла б розповісти вам, як приготувати холодець з домашньої курки. Запевняю, витрачений час і гроші з лишком окупляться, коли ви спробуйте цей холодець.
Ця страва просто смакота, потрібно лише раз його спробувати, щоб переконатися в цьому. Звичайно для холодцю можна взяти і звичайного бройлера з магазину, але з домашньої курочкою бульйон вийде наваристим і смачним. Для любителів золотистого бульйону, я раджу додавати в каструлю лушпиння цибулі, також можна додати бульйонний кубик. Зелень - також дуже важлива частина в приготуванні холодцю. Ретельно підбирайте зелень, дайте волю своїй фантазії. Прикраса - це самий мій улюблений момент. Можна експериментувати, наприклад: додати перець або горошок. Пам'ятайте, що чим яскравіше вийде холодець, тим приємніше його буде їсти. Я не додаю в холодець желатин, так як вважаю, що в цьому рецепті він, на мій погляд, не потрібен. Бульйон і так досить еластичний і дуже добре застигне. Я поділюся з вами всіма своїми секретами, як приготувати холодець з домашньої курки будинку.
- Домашня курка - 1 штука (у мене по вазі - 1800 м)
- Морква - 140 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Спеції і зелень - За смаком
- Часник - 5 зубчиків