Рецепт Рецепт домашньої тушонки фото

Рецепт домашньої тушонки
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Птах , Курка
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Заготовки
Кількість порцій: 3
Час приготування: 3 г. 0 хв.

М'ясні заготовки - це дуже зручно, смачно і головне - натурально. Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати домашню тушонку з курки. Сподіваюся, рецепт вам сподобається і ви його повторіть.

Опис приготування:

Це досить простий і доступний рецепт домашньої тушонки. В даному випадку використовується плита, але гасити птицю можна і за допомогою мультиварки. Класичні спеції при бажанні ви можете урізноманітнити і іншими за смаком, наприклад. Після подавати тушонку до столу можна як в холодному вигляді, так і використовувати при приготуванні основного гарячого.

  • Курка - 1 штука
  • Сіль - 1-1.5 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 3-7 штук
  • Запашний перець - 2-5 штук
рецепт домашньої тушонки - фото крок 1
1. Птицю вимийте, обсушити і наріжте середніми шматочками.
рецепт домашньої тушонки - фото крок 2
2. Додати сіль за смаком.
рецепт домашньої тушонки - фото крок 3
3. Додайте лавровий лист і запашний перець.
рецепт домашньої тушонки - фото крок 4
4. Викладіть курку у велику сковороду або каструлю і тушкуйте на повільному вогні хвилин 70-90 (в залежності від розміру шматочків).
рецепт домашньої тушонки - фото крок 5
4. Паралельно простерилизуйте баночки. Після розкладіть курку по банках і залийте соком, в якому вона тушілась.
рецепт домашньої тушонки - фото крок 6
5. Баночки прикрийте кришками і поставте у велику каструлю з теплою водою, застеливши дно серветкою.
рецепт домашньої тушонки - фото крок 7
6. Простерилизуйте тушонку близько півгодини. Після закатати кришками.
рецепт домашньої тушонки - фото крок 8
7. Остигнула тушонку приберіть в холодильник або темне прохолодне місце.
Смачного!

Схожі рецепти