Рецепт Бульйон з курки фото

Бульйон з курки
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах , Курка
Рецепти без шкоди
На обід
Супи , Бульйони
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо у вас залишилася курочка після запікання або просто остов з кісток після оброблення, не поспішайте їх викидати! Ви можете приготувати смачний і наваристий бульйон, рекомендую рецепт приготування!

Опис приготування:

Курячий бульйон можна приготувати з будь-якої частини курки. Найкраще для цього підходять або ніжки і крила, або каркас з кісток. Тоді бульйон виходить не сильно жирним, але наваристим. Такий бульйон ідеально готувати для хворих або просто про запас на майбутнє, щоб потім зварити на бульйоні суп або використовувати його в приготуванні інших страв. Морквина, цибуля і петрушка додадуть курячого бульйону легкий і приємний аромат.

  • Курка - 1 штука (можна залишилися після готування іншого блюда кістки)
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Морквина - 1-2 штук
  • Петрушка - 1-2 штук
  • Сіль, перець - За смаком
бульйон з курки - фото крок 1
Приберіть з каркаса залишки шкіри (якщо це запечена курка), помістіть каркас в каструлю.
Сиру курку промийте добре.
Залийте водою.
бульйон з курки - фото крок 2
Додайте корінь петрушки (можна разом із зеленню), морквину, цибуля.
бульйон з курки - фото крок 3
Доведіть бульйон до кипіння, не забувайте знімати пінку, яка буде утворюватися на поверхні.
бульйон з курки - фото крок 4
Після закипання зменшіть вогонь до мінімального і варіть години 2-3. Якщо ви заготовлює бульйон на потім, тоді можна проварити його годину або два.
бульйон з курки - фото крок 5
Не забувайте прибирати шумівкою пінку з поверхні.
бульйон з курки - фото крок 6
Потім з готового бульйону дістаньте всі овочі.
бульйон з курки - фото крок 7
Сем Відвар, і можете ще раз дати йому закипіти.
бульйон з курки - фото крок 8
Остиглий готовий курячий бульйон можете розлити по банках або контейнерах і зберігати в холодильнику (або навіть заморозити).
бульйон з курки - фото крок 9
Особливо гарний свіжий курячий бульйон із зеленню і скибочкою бородинского хліба!
Можете подавати його відразу. А можете приготувати суп на ньому.
Смачного!

Схожі рецепти