Яловичий фарш в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Швидко і просто - заставу смачної страви. Готуємо разом яловичий фарш в мультиварці на всі випадки життя!
Готуємо свого роду фрикадельки з яловичого фаршу. Завдяки приготування в мультиварці м'ясо збереже соковитість і не стане сухим. До речі, для приготування яловичого фарш в мультиварці візьмемо трохи овочів, вони прийдуть аромат страви. Подавати готову страву можна буде з цими ж овочами і рисом.
- Фарш із яловичини - 300 грам
- Яйце - 1 штука
- Червоний перець - 1 штука
- Томатний соус - 50 мілілітрів
- Спеції - За смаком
Фарш змішайте з яйцем, спеціями, перемішайте.
Формуємо фрикадельки, викладаємо на дно мультиварки, зверху викладаємо овочі.
Заливаємо склянкою води або бульйону, додаємо томатну пасту і ставимо режим "гасіння" . Через 30 хвилин яловичий фарш в мультиварці готовий.
Смачного!
Смачного!