Яловичий біфштекс
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Перед вами мій простий і апетитний варіант, як приготувати яловичий біфштекс. Ця страва точно припаде до смаку всім любителям азіатської кухні, так що не проходьте повз!
Опис приготування:
Це досить специфічний маринад, який підійде не всім. Але якщо вам вдалося купити Кочхуджан (корейська приправа), то обов'язково спробуйте приготувати з неї стейки. Ви завжди можете використовувати і будь-які інші маринади, які вам по більше до душі. Також цілком можна обійтися класикою: сіллю і перцем. М'ясо виходить дуже ніжним незважаючи на те, що це яловичина, і неймовірно пікантним. Рекомендую звернути увагу на цей рецепт.
- Kochhudzhan - 2 чайних ложки
- Мірі - 2 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
- Яловичина - 500 грам
- Рослинна олія - 1-2 чайних ложок
1. Для приготування маринаду з'єднайте часник, Мірі, цукор і Кочхуджан. Ретельно перемішайте.
2. Викладіть в мисочку яловичину, попередньо вимивши її, обсушити і нарізавши стейками. Акуратно перемішайте, щоб рівномірно розподілити маринад і приберіть в холодильник години на 1, 5.
3. Дістаньте м'ясо з холодильника, хай полежить півгодинки перед тим, як приступати до смаження.
4. На сковороді розігрійте олію. Викладіть стейки і смажте на середньому вогні з двох сторін хвилини по 2-3.
5. Готові стейки зніміть з вогню, накрийте фольгою і дайте постояти хвилин 5 перед подачею.
Смачного!
Смачного!