Яловичий біфштекс
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами мій простий і апетитний варіант, як приготувати яловичий біфштекс. Ця страва точно припаде до смаку всім любителям азіатської кухні, так що не проходьте повз!
Це досить специфічний маринад, який підійде не всім. Але якщо вам вдалося купити Кочхуджан (корейська приправа), то обов'язково спробуйте приготувати з неї стейки. Ви завжди можете використовувати і будь-які інші маринади, які вам по більше до душі. Також цілком можна обійтися класикою: сіллю і перцем. М'ясо виходить дуже ніжним незважаючи на те, що це яловичина, і неймовірно пікантним. Рекомендую звернути увагу на цей рецепт.
- Kochhudzhan - 2 чайних ложки
- Мірі - 2 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
- Яловичина - 500 грам
- Рослинна олія - 1-2 чайних ложок
1. Для приготування маринаду з'єднайте часник, Мірі, цукор і Кочхуджан. Ретельно перемішайте.
2. Викладіть в мисочку яловичину, попередньо вимивши її, обсушити і нарізавши стейками. Акуратно перемішайте, щоб рівномірно розподілити маринад і приберіть в холодильник години на 1, 5.
3. Дістаньте м'ясо з холодильника, хай полежить півгодинки перед тим, як приступати до смаження.
4. На сковороді розігрійте олію. Викладіть стейки і смажте на середньому вогні з двох сторін хвилини по 2-3.
5. Готові стейки зніміть з вогню, накрийте фольгою і дайте постояти хвилин 5 перед подачею.
Смачного!
Смачного!