Рецепт Яловичий біфштекс фото

Яловичий біфштекс
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Перед вами мій простий і апетитний варіант, як приготувати яловичий біфштекс. Ця страва точно припаде до смаку всім любителям азіатської кухні, так що не проходьте повз!

Опис приготування:

Це досить специфічний маринад, який підійде не всім. Але якщо вам вдалося купити Кочхуджан (корейська приправа), то обов'язково спробуйте приготувати з неї стейки. Ви завжди можете використовувати і будь-які інші маринади, які вам по більше до душі. Також цілком можна обійтися класикою: сіллю і перцем. М'ясо виходить дуже ніжним незважаючи на те, що це яловичина, і неймовірно пікантним. Рекомендую звернути увагу на цей рецепт.

  • Kochhudzhan - 2 чайних ложки
  • Мірі - 2 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Яловичина - 500 грам
  • Рослинна олія - 1-2 чайних ложок
яловичий біфштекс - фото крок 1
1. Для приготування маринаду з'єднайте часник, Мірі, цукор і Кочхуджан. Ретельно перемішайте.
яловичий біфштекс - фото крок 2
2. Викладіть в мисочку яловичину, попередньо вимивши її, обсушити і нарізавши стейками. Акуратно перемішайте, щоб рівномірно розподілити маринад і приберіть в холодильник години на 1, 5.
яловичий біфштекс - фото крок 3
3. Дістаньте м'ясо з холодильника, хай полежить півгодинки перед тим, як приступати до смаження.
яловичий біфштекс - фото крок 4
4. На сковороді розігрійте олію. Викладіть стейки і смажте на середньому вогні з двох сторін хвилини по 2-3.
яловичий біфштекс - фото крок 5
5. Готові стейки зніміть з вогню, накрийте фольгою і дайте постояти хвилин 5 перед подачею.
Смачного!

Схожі рецепти