Червоний бульйон
(покроковий рецепт з фото)
Червоний бульйон - це особливий спосіб готування м'ясних бульйонів, який може стати як самостійним блюдом, так і основою для супів, соусів та інших страв. Він має насичений смак і поживність!
Приготувати червоний бульйон дуже просто, покрокові рекомендації до рецептом допоможуть вам це зробити.
- Говяжья грудинка - 500 грам
- Окріп - 2, 5 L
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Перець горошком - 5-6 штук
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка (або за смаком)
Підготуйте інгредієнти для приготування бульйону.
У сковороду влийте рослинне масло, як слід розігрійте і покладіть м'ясо для обсмажування. Смажте до рум'яної скоринки під кришкою.
Поки обсмажується м'ясо, почистіть і поріжте овочі на великі шматочки.
Перекладіть обсмажене м'ясо в каструлю.
Обсмажте в тій же сковороді овочі до зарум'янювання.
Перекладіть обсмажені овочі до м'яса.
Влийте в сковороду окріп і залийте бульйоном м'ясо з овочами. Поставте каструлю на вогонь, варіть на невеликому вогні, знімаючи піну, з відкритими кришкою. Ближче до кінця варіння покладіть перець, лавровий лист, сіль за смаком.
Варіть бульйон до того, коли м'ясо почне відставати від кісток.
Відварене м'ясо наріжте на невеликі шматочки.
Штам Бульйон.
Червоний бульйон можна подавати як самостійне блюдо, додавши в нього зелень, перепелині або курячі відварені яйця. Це дуже смачне і корисне блюдо. Смачного!