Рецепт Червоний бульйон фото

Червоний бульйон
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення, Для діабетиків
На обід
Супи, Бульйони

Червоний бульйон - це особливий спосіб готування м'ясних бульйонів, який може стати як самостійним блюдом, так і основою для супів, соусів та інших страв. Він має насичений смак і поживність!

Приготувати червоний бульйон дуже просто, покрокові рекомендації до рецептом допоможуть вам це зробити.

  • Говяжья грудинка - 500 грам
  • Окріп - 2, 5 L
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Стебло селери - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Перець горошком - 5-6 штук
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка (або за смаком)
червоний бульйон - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування бульйону.
червоний бульйон - фото крок 2
У сковороду влийте рослинне масло, як слід розігрійте і покладіть м'ясо для обсмажування. Смажте до рум'яної скоринки під кришкою.
червоний бульйон - фото крок 3
Поки обсмажується м'ясо, почистіть і поріжте овочі на великі шматочки.
червоний бульйон - фото крок 4
Перекладіть обсмажене м'ясо в каструлю.
червоний бульйон - фото крок 5
Обсмажте в тій же сковороді овочі до зарум'янювання.
червоний бульйон - фото крок 6
Перекладіть обсмажені овочі до м'яса.
червоний бульйон - фото крок 7
Влийте в сковороду окріп і залийте бульйоном м'ясо з овочами. Поставте каструлю на вогонь, варіть на невеликому вогні, знімаючи піну, з відкритими кришкою. Ближче до кінця варіння покладіть перець, лавровий лист, сіль за смаком.
червоний бульйон - фото крок 8
Варіть бульйон до того, коли м'ясо почне відставати від кісток.
червоний бульйон - фото крок 9
Відварене м'ясо наріжте на невеликі шматочки.
червоний бульйон - фото крок 10
Штам Бульйон.
червоний бульйон - фото крок 11
Червоний бульйон можна подавати як самостійне блюдо, додавши в нього зелень, перепелині або курячі відварені яйця. Це дуже смачне і корисне блюдо. Смачного!

Схожі рецепти