Борщ червоний з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами класичним рецептом борщу червоного з баранини. Смак виходить не зовсім звичайний (традиційно борщ готують на свинячих ребрах), але не менше наваристий і смачний. Всім рекомендую!
Звичайно ж, у кожної господині є свої особисті секрети готування, і борщ в цьому плані - не виняток. Я ж пропоную вам, так скажемо, базовий рецепт приготування борщу червоного з баранини, без особливих вишукувань і тонкощів. Зате виходить дійсно смачно! Так що якщо десь залежався шматок баранини, який ви вже не знаєте, як приготувати, - рекомендую зробити цей борщ червоний з баранини в домашніх умовах!
- Баранина - 1 кілограм
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Буряк - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Зелень - 1 штука(1 пучок)
- Лавровий лист - 3 штуки
- Часник - 1 штука
- Капуста - 200 грам
- Томатна паста - 4 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. З баранини робимо бульйон, як зазвичай. Кип'ятимо, знімаємо піну, і солимо за смаком.
2. Картоплю миємо, чистим, ріжемо брусочками, і кидаємо в бульйон після того, як знімемо піну.
3. Цибуля, морква і перець подрібнюємо і обсмажити в рослинній олії. Коли цибуля стане прозорою, а морква - м'якої, додамо буряк. Обсмажити все разом, а потім додамо томатну пасту, перемішаємо, і знімаємо з вогню.
4. Поки овочі обсмажуються, дрібно шаткуємо капусту, і додамо до картоплі в бульйон.
5. Коли картопля вже зварилася, - додамо зажарку разом із залишками масла, а також лавровий лист, подрібнений часник і зелень за смаком. Додаємо в борщ сіль, цукор, перець, приправи за смаком. Вимикаємо, і даємо настоятися годину.
6. Борщ готовий! Смачного!