Рецепт Червоний борщ без секретів фото

Червоний борщ без секретів
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Буряк, М'ясо, Овочі, Свинина, Картопля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Борщ, Супи

Куди ж ми без борщу? У кожній родині його готують по-своєму, тому знайти споконвічно правильний і справжній рецепт дуже складно. Розповім, як приготувати червоний борщ без секретів.

Одні люблять готувати борщ на основі м'ясного бульйону з курки, а інші воліють свинину чи яловичину. Мені подобається наваристий борщ насиченого червоного кольору, тому використовую для нього вінегретних буряк. Буряк і капуста у мене нового врожаю, тому борщ виходить смачним і ароматним.

  • Свинина на кістці - 1 кілограм
  • Картопля - 800 грам
  • Морквина - 1 штука
  • Буряк - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Капуста - 350 грам
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Соняшникова олія - За смаком
  • Сіль і спеції - За смаком (лавровий лист, перець)
  • Цукор - За смаком
  • Оцет - За смаком
  • Зелень - За смаком
червоний борщ без секретів - фото крок 1
1. Насамперед моєму м'ясо, відправляємо його в каструлю, заливаємо водою і відварюємо до готовності (близько 1-1, 5 годин). Дістаємо м'ясо, відокремлюємо його від кістки.
червоний борщ без секретів - фото крок 2
2. Цибуля очищаємо від лушпиння і обполіскувати, потім нарізаємо дрібними кубиками і перекладаємо в миску.
червоний борщ без секретів - фото крок 3
3. Болгарський перець миємо й розрізаємо на 2 частини, вичищаємо з нього насіння, нарізаємо овоч кубиками.
червоний борщ без секретів - фото крок 4
4. Морква очищаємо і моєму, потім подрібнюємо її на крупній тертці.
червоний борщ без секретів - фото крок 5
5. Буряк очищаємо і моєму, також подрібнюємо її на крупній тертці.
червоний борщ без секретів - фото крок 6
6. Капусту використовуємо молоду, моєму її і нарізаємо дрібно.
червоний борщ без секретів - фото крок 7
7. Зелень (кріп) моєму і подрібнюємо, картопля чистимо і моєму, нарізаємо його невеликим кубиком.
червоний борщ без секретів - фото крок 8
8. Бульйон повертаємо на вогонь, в киплячу воду кладемо картоплю.
червоний борщ без секретів - фото крок 9
9. Сковороду розігріваємо з рослинним маслом, викладаємо в неї цибулю, обсмажуємо до м'якості, додаємо моркву і болгарський перець. Накриваємо кришкою і готуємо до м'якості.
червоний борщ без секретів - фото крок 10
10. У сковороду додаємо томатну пасту і вливаємо 2 ополоника води (з каструлі). Всипаємо цукор і мелений перець, оцет, зелень і перемішуємо. Тушкуємо під закритою кришкою.
червоний борщ без секретів - фото крок 11
11. Коли картопля вже готова, додаємо м'ясо, після закипання кладемо капусту і доводимо борщ до кипіння.
червоний борщ без секретів - фото крок 12
12. Відразу після закипання кладемо буряк, піджарку і за смаком солимо, перчим, додаємо цукор і оцет.
червоний борщ без секретів - фото крок 13
13. Після закипання накриваємо борщ кришкою і вимикаємо вогонь, наполягаємо пару хвилин, після чого подаємо до столу.

Схожі рецепти