Червоний борщ з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Червоний борщ з куркою припаде до смаку тим, хто стежить за своєю фігурою, так як в його склад входить куряча грудка, а вона містить в собі мінімум калорій і максимум корисних і необхідних білків.
Цей рецепт є "лайт" версію традиційного борщу, адже зазвичай у ньому використовується жирне м'ясо на кістці. Від такого борщику ви не видужаєте ні на грам. Його можна давати діткам і тим, хто дотримується дієти. Щоб дізнатися, як приготувати червоний борщ з куркою, прочитайте цей рецепт.
- Вода - 2 L
- Куряче філе - 500 грам
- Картопля - 500-600 грам
- Морква - 120 грам
- Цибуля ріпчаста - 120 грам
- Лавровий лист - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Перець червоний солодкий - 100 грам
- Сіль, рослинна олія - За смаком
Куряче філе вимийте і висушіть. Розріжте його на порційні шматки. У сотейнику розігрійте рослинне масло, обсмажте в ньому курячу грудку до золотистого кольору.
Очистіть цибулю і наріжте його кубиками. Солодкий перець промийте і почистіть від насіння. Наріжте його соломкою. Потім відправте цибулю і перець в сотейник до курки.
Додайте в сотейник томатну пасту і обсмажуйте овочі з куркою і томатною пастою протягом п'яти-десяти хвилин. При необхідності влийте ще масла або пару столових ложок води.
Потім додайте до інгредієнтів все кількість води, лавровий лист і сіль. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння.
Очистіть і вимийте картоплю. Потім наріжте його на шматочки однакового невеликого розміру. Покладіть картоплю в борщ і варіть до готовності десять хвилин.