Рецепт Червоний борщ з квасолею фото

Червоний борщ з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Буряк , Овочі , Бобові , Квасоля , Червона квасоля
Пісні страви
На обід
Борщ , Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Борщ люблять і готують майже в кожній родині. Це традиційне блюдо має не мало варіацій і секретів приготування. У моєму рецепті все робиться за класичною рецептурою, лише додається квасоля.

Опис приготування:

Перед вами класичний рецепт приготування червоного борщу з квасолею. З інгредієнтів вам знадобляться наступні продукти: буряк, квасоля, картопля, цибуля ріпчаста, морква, капуста, часник, томати, яловичина, сіль, перець, лавровий лист, рослинна олія. Готовий борщ повинен настоятися, зазвичай 10-12 хвилин. При подачі, прикрасьте страву зеленню, подавайте зі сметаною і пампушками (хлібом). Гарного дня!

  • Яловичина - 0, 5 кілограма
  • Квасоля - 200 грам
  • Капуста - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Картопля - 4 штуки
  • Буряк - 2 штуки (середніх)
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2 штуки
  • Томати - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелень - 100 грам
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
червоний борщ з квасолею - фото крок 1
Підготуйте квасоля. Промийте і замочіть в холодній воді, приблизно на 1 час. Потім злийте воду і відваріть квасоля до готовності, це займе годину-півтора. Поки вариться квасоля, відваріть у великій каструлі, в 3L. Підсоленої води, м'ясо. М'ясо вариться 1 час.
червоний борщ з квасолею - фото крок 2
Нашинкуйтекапусту, киньте в бульйон, варите 10 хвилин.
червоний борщ з квасолею - фото крок 3
Кубиками ріжемо картоплю, відправляємо в бульйон, варимо ще 5 хвилин.
червоний борщ з квасолею - фото крок 4
Наріжте кубиками буряк.
червоний борщ з квасолею - фото крок 5
Буряк обсмажуємо на рослинному маслі 5 хвилин. З буряком смажимо очищений головки часнику, для аромату.
червоний борщ з квасолею - фото крок 6
Моркву натріть на тертці.
червоний борщ з квасолею - фото крок 7
Лук наріжте кубиками.
червоний борщ з квасолею - фото крок 8
Цибулю і моркву, обсмажте з буряком і часником 2-3 хвилини.
червоний борщ з квасолею - фото крок 9
Кладемо на сковороду томати, попередньо видаливши серцевину.
червоний борщ з квасолею - фото крок 10
Коли помідори трохи обсмажити, видаліть з них шкіру.
червоний борщ з квасолею - фото крок 11
Виделкою розминаємо помідори в пюре, обсмажуємо ще пару хвилин.
червоний борщ з квасолею - фото крок 12
Зажарку кладемо в борщ, додаємо лавровий лист, сіль і перець. Варимо ще 5 хвилин. Все готово! Розлийте борщ по тарілках, додайте сметану. Смачного!

Схожі рецепти