Рецепт Чізкейк «червоний оксамит» з Орео фото

Чізкейк «червоний оксамит» з Орео
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Вершковий сир , Сир
Страви без випічки
На святковий стіл , День народження , Хеллоуїн
Випічка , Без випічки , Чізкейк
Кількість порцій: 7-9
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Свята - це дні, за якими хочеться не тільки особливо виглядати самому, але і подати гостям цікаву їжу. У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати чізкейк"Червоний оксамит" з Орео!

Опис приготування:

Основна родзинка чизкейка - сир, і дуже важливо правильно його підібрати. На жаль, сир не дасть необхідної для традиційного чизкейка структури і смаку, тому рекомендую використовувати вершковий сир (маскарпоне або інший). Слідкуйте, щоб вершковий сир не був занадто солоним, інакше чізкейк може втратити свій смак. Замість гелевого барвника ви можете використовувати порошковий, раніше розведений водою.

  • Печиво"Орео" - 200 грам
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Желатин - 15 грам
  • Цукор - 60 грам
  • Вершковий сир - 850 грам
  • Вода - 60 мілілітрів
  • Молоко - 180 мілілітрів
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Какао - 2 Ст. Ложки
  • Барвник - За смаком
чізкейк
1. Спершу розділіть Орео і позбудьтеся від начинки, воно не потрібна в цьому рецепті. Надішліть очищене печиво в чашу блендера, подрібніть його в суху крихту.
чізкейк
2. Розтопити вершкове масло, додайте його в подрібнене печиво. Добре все перемішайте до однорідної маси.
чізкейк
3. Застелите дно рознімної форми листная пергаментному. Печиво з маслом - основа для майбутнього чизкейка, добре її розподіліть і утрамбуйте в формі (це зручно зробити склянкою). Надішліть основу в холодильник мінімум хвилин на 30.
чізкейк
4. Залийте желатин водою, залиште його на 20 хвилин набухати.
чізкейк
5. Злегка розімніть вершковий сир міксером. Додайте сметану і кілька ложок какао, щоб колір маси вийшов зовсім злегка шоколадним.
чізкейк
6. Візьміть 180 мілілітрів молока, додайте в нього цукор. Нагрійте масу до дуже теплого стану, але ні в якому разі не до гарячого. Додайте набряклий желатин, розчиніть його. Додайте желатин з молоком до сирної маси. Збийте все міксером, щоб не було грудочок.
чізкейк
7. Зробіть масу червоною, я для цього додала гелевий харчовий барвник. Добре перемішайте, щоб колір був рівномірним. Викладіть начинку на основу, залиште в холодному місці мінімум на 4 годину.
чізкейк
8. Ви можете прикрасити чізкейк до або після застигання. Смачного!

Схожі рецепти