Рецепт Кекси «червоний оксамит» фото

Кекси «червоний оксамит»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Випічка, Солодке, Кекси

Напевно кожен хоч раз у житті чув про ці кексах. Десерт «Червоний оксамит» - один зі списку знаменитих страв американської кухні. Обов'язково спробуйте!

Якщо говорити про те, наскільки десерт відповідає своїй назві, то без сумнівів, виправдовує на всі сто. Завдяки тому, що тісто для кексів замішується класичним методом - збивання масла, - вони дійсно виходять неймовірно ніжними, тануть, легкими ... Одним словом, бархатистими. Обов'язково приготуйте кекси «Червоний оксамит».

  • Борошно - 280-300 грам
  • Кукурудзяний крохмаль - 3 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Какао-порошок - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Цукор - 200-250 грам
  • Рослинна олія - 70-100 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Ванілін - 2 щіпки(1 - в тісто, 1 - в вершках)
  • Яблучний оцет - 1/2 чайних ложки
  • Харчовий барвник (червоний) - 1, 5 Ст. Ложки
  • Вершковий сир - 250 грам
  • Сироватка - 220 грам
  • Цукрова пудра - 6-8 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 100 грам(50 г - в тісто, 50 г - в вершках)
кекси
1. Для початку розігрійте духовку до 170 градусів.
У ємності збийте половину вершкового масла до повітряної текстури.
кекси
2. Додайте цукор і добре збийте за допомогою міксера, 2 хвилини.
кекси
3. Влийте рослинне масло і змішайте суміш до однорідності.
кекси
4. Вбийте яйця і додайте дрібку ваніліну.
кекси
5. Розведіть харчовий барвник в оцті і змішайте з яєчної сумішшю.
В окремій ємності змішайте сухі інгредієнти: борошно, розпушувач, крохмаль, какао і сіль. Всипте сухі інгредієнти в рідку суміш і додайте в тісто сироватку. Перемішайте. Розлийте тісто по формах.
кекси
6. Приготуйте вершкову глазур. У мисці збийте вершковий сир, вершкове масло, цукрову пудру і ванілін. За допомогою кондитерського шприца прикрасьте глазур'ю готові кекси.
кекси
7. Випікайте кекси протягом 5-10 хвилин. Готові кекси повністю остудіть і прикрасьте вершковим кремом. Приємного чаювання!

Схожі рецепти