Червоний бульйон з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
Осінь - головний сезон гарячих супів і бульйонів, які зігрівають своїм смаком і теплом після холодної вулиці. Давайте разом приготуємо легкий і корисний червоний бульйон, який підходить діабетикам.
Щоб страва була більш ситним, приготуємо до нього грінки з сиром на швидку руку. А кетчуп додасть свою нотку смаку в наш гарячий, ароматний бульйон. У покроковому рецепті розповім вам докладно, як приготувати червоний бульйон з кетчупом.
- Бульйон - 1 літр (приготований на філе грудки індички)
- Буряк - 120-150 грам
- Кетчуп - 1 Ст. Ложка("Maheeva" без цукру і крохмалю)
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Хліб діабетичний - 3-4 скибочок
- Вершкове масло - 20 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Бульйон зваріть заздалегідь. Sveklu чистий і Допомога.
У готовий бульйон покладіть крупно нарізані шматочки буряка. Варіть 20-25 хвилин на повільному вогні.
Потім додайте кетчуп. Розмішайте до розчинення.
Слідом сік лимона і посоліть за смаком. Варіть бульйон ще 1-2 хвилини. Накрийте кришкою і залиште настоюватися, поки приготуємо грінки.
З діабетичного хліба зріжте скориночки і наріжте невеликими шматочками. Кожен шматочок змастіть невеликою кількістю масла.
Покладіть тонко нарізаний сир і запікайте в духовці на деку 10-15 хвилин при температурі 200 градусів.
Грінки готові, можна розливати бульйон.
Розлийте червоний бульйон порційно, без шматочків буряка. Подавайте зі свіжою рубаною зеленню і гарячими грінками.
Смачного!