Бульйон з телятини
(покроковий рецепт з фото)
Бульйон з телятини готується дуже просто! Виходить насиченим і ароматним, що набуває особливої актуальності в холодну пору, коли так хочеться зігрітися! Підійде і дорослим, і дітям!
Перед вами - простий рецепт приготування бульйону з телятини. Бульйон - річ корисна і для дорослих, і для дітей, адже в ньому немає нічого зайвого. Готовий бульйон можна процідити через сито, щоб зробити його повністю прозорим. Готовий бульйон подається до столу, присипаний зеленню. Гарного вам дня!
- Телятина - 1-2 кілограм
- Вода - 3 L
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
М'ясо ретельно промийте, потім крупно наріжте і помістіть в каструлю. Залийте холодною водою.
Моркву наріжте кільцями, а ріпчаста цибуля - з 4 частини. Помістіть овочі в бульйон. Тим часом бульйон ставимо на середній вогонь.
Додаємо часник, лавровий лист, перець і сіль. Можна ще інші спеції за смаком.
Доводимо до кипіння, знімаємо піну і зменшуємо вогонь до мінімуму. Варимо 2 годину.
Готовий бульйон присипаємо подрібненою зеленню і подаємо на стіл. Смачного!