Рецепт Бульйон з телятини фото

Бульйон з телятини
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
М'ясо , Телятина
Роздільне харчування
На обід
Супи , Бульйони
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Бульйон з телятини готується дуже просто! Виходить насиченим і ароматним, що набуває особливої ​​актуальності в холодну пору, коли так хочеться зігрітися! Підійде і дорослим, і дітям!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування бульйону з телятини. Бульйон - річ корисна і для дорослих, і для дітей, адже в ньому немає нічого зайвого. Готовий бульйон можна процідити через сито, щоб зробити його повністю прозорим. Готовий бульйон подається до столу, присипаний зеленню. Гарного вам дня!

  • Телятина - 1-2 кілограм
  • Вода - 3 L
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
бульйон з телятини - фото крок 1
М'ясо ретельно промийте, потім крупно наріжте і помістіть в каструлю. Залийте холодною водою.
бульйон з телятини - фото крок 2
Моркву наріжте кільцями, а ріпчаста цибуля - з 4 частини. Помістіть овочі в бульйон. Тим часом бульйон ставимо на середній вогонь.
бульйон з телятини - фото крок 3
Додаємо часник, лавровий лист, перець і сіль. Можна ще інші спеції за смаком.
бульйон з телятини - фото крок 4
Доводимо до кипіння, знімаємо піну і зменшуємо вогонь до мінімуму. Варимо 2 годину.
бульйон з телятини - фото крок 5
Готовий бульйон присипаємо подрібненою зеленню і подаємо на стіл. Смачного!

Схожі рецепти