Бульйон з індички
(покроковий рецепт з фото)
Бульйон з індички - відмінний варіант для смачного і ситного обіду. Особливо смачний такий бульйон з домашніми сухариками. Обов'язково спробуйте, адже це легко і дуже смачно!
Бульйон мені подобається тим, що в нього не потрібно додавати ні крупи, ні макарони, немає світіння. І це не тому, що мені лінь це робити, просто смак у бульйону виходить настільки яскраво вираженим і насиченим, що не хочеться нічим його перебивати. Єдине, в такий бульйон раджу додавати пару картоплин, щоб страва вийшла не тільки ароматним, але і ситним. Нижче я привожу докладний рецепт, як приготувати бульйон з індички швидко і смачно. Дотримуйтесь моїх порад, і у вас вийде відмінний блюдо для домашнього обіду.
- Філе індички - 300 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 0, 5-1 штуки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Сухарі - 100 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Філе індички промийте, залийте водою, щоб покрила, і доведіть до кипіння. Потім воду злийте, м'ясо промийте і знову залийте водою. Варіть індичку на дуже повільному вогні 30-40 хвилин.
Очищену картоплю поріжте невеликими шматочками і додайте в бульйон. Туди ж відправте цілу цибулину і морквину. Ні різати, ні натирати на тертці їх не потрібно, вони необхідні тільки для кольору і аромату, а наприкінці їх слід вийняти.
Коли овочі в бульйоні закипіли, додайте сіль. Можна додати спеції, але не з яскраво вираженим ароматом, щоб не перебивали смак бульйону.
Варіть бульйон ще 30 хвилин. Потім зніміть каструлю з вогню і залиште на 10 хвилин, накривши кришкою. Поки бульйон настоюється, приготуйте сухарі. Для цього прекрасно підійде вчорашній або навіть позавчорашній хліб. Наріжте його кубиками і підсушіть в духовці або мікрохвильовій печі з функцією гриля. Подавайте готовий бульйон з сухариками і свіжою зеленню. Смачного!