Бульйон з конини
(покроковий рецепт з фото)
Взагалі бульйон з конини в домашніх умовах готується не часто, в наших сім'ях так точно. Наскільки знаю, це блюдо східних народностей. Досить оригінально виходить, рекомендую спробувати!
Перед вами рецепт приготування бульйону з конини. Сподіваюся, вам дуже сподобається цей рецепт, так само, як і мені. Я вперше спробувала це екзотичне блюдо в гостях, і воно виявилося смачним, хоча, зізнаюся, я довго ділок ніс, але просто посоромилася відязикати, і в підсумку навіть вдома такий бульйон приготувала, такий він незвичайний вийшов!
- Конні - 1 кілограм
- Цибуля - 3 штуки
- Морква - 3 штуки
- Картопля - 3 штуки
- Селера - 4 штуки(4 стебла)
- Перець чилі - 0.5 штуки
- Спеції - За смаком
- Зелень - 0.5 пучка
1. У каструльку закладаємо м'ясо, 2 цибулини, 3 стебла селери, всю морквину, а також перець. Доводимо до кипіння, обов'язково знімаємо всю піну.
2. Картоплю миємо, чистимо і ріжемо шматочками. М'ясо дістаємо з бульйону, нарізаємо тонкими брусочками і повертаємо в бульйон вже разом з картоплею.
3. У нас залишилися стебло селери і одна цибулина, їх ми подрібнити і окремо обсмажити на растітелдьном олії. Зажарку повертаємо в бульйон, додамо спеції, проварити на маленькому вогні до готовності картоплі.
4. От і все! Розливаємо бульйон по тарілках і щедро посипаємо подрібненою зеленню. Готово!