Рецепт Бульйон з конини фото

Бульйон з конини
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо
Рецепти без шкоди
На обід
Супи, Бульйони

Взагалі бульйон з конини в домашніх умовах готується не часто, в наших сім'ях так точно. Наскільки знаю, це блюдо східних народностей. Досить оригінально виходить, рекомендую спробувати!

Перед вами рецепт приготування бульйону з конини. Сподіваюся, вам дуже сподобається цей рецепт, так само, як і мені. Я вперше спробувала це екзотичне блюдо в гостях, і воно виявилося смачним, хоча, зізнаюся, я довго ділок ніс, але просто посоромилася відязикати, і в підсумку навіть вдома такий бульйон приготувала, такий він незвичайний вийшов!

  • Конні - 1 кілограм
  • Цибуля - 3 штуки
  • Морква - 3 штуки
  • Картопля - 3 штуки
  • Селера - 4 штуки(4 стебла)
  • Перець чилі - 0.5 штуки
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - 0.5 пучка
бульйон з конини - фото крок 1
1. У каструльку закладаємо м'ясо, 2 цибулини, 3 стебла селери, всю морквину, а також перець. Доводимо до кипіння, обов'язково знімаємо всю піну.
бульйон з конини - фото крок 2
2. Картоплю миємо, чистимо і ріжемо шматочками. М'ясо дістаємо з бульйону, нарізаємо тонкими брусочками і повертаємо в бульйон вже разом з картоплею.
бульйон з конини - фото крок 3
3. У нас залишилися стебло селери і одна цибулина, їх ми подрібнити і окремо обсмажити на растітелдьном олії. Зажарку повертаємо в бульйон, додамо спеції, проварити на маленькому вогні до готовності картоплі.
бульйон з конини - фото крок 4
4. От і все! Розливаємо бульйон по тарілках і щедро посипаємо подрібненою зеленню. Готово!

Схожі рецепти