Рецепт Самса справжня узбецька фото

Самса справжня узбецька
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Тісто, М'ясо, Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Випічка

Дуже вже в моїй родині люблять варіації на тему "пиріжків" . Майже у кожного народу є своя подібна випічка. Змінюються начинки, види тесту і назви, але суть залишається однією і тією ж. Дуже рекомендую!

Наприклад, сьогодні я підготувала для вас рецепт, в якому детально розповім, як приготувати самсу справжню узбецьку. Ситна і соковита випічка передбачає м'ясну начинку з овочами, причому набір останніх можна змінювати на свій розсуд. А тісто потрібно пельменное, але воно в підсумку вийде хрустким і листковим.

  • Фарш - 500 грам
  • Тісто пельменное - 1 кілограм
  • Маргарин - 250 грам
  • Рослинна олія - 50 грам
  • Ріпчаста цибуля - 5 штук
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Зіра - За смаком
  • Яєчний жовток - 1 штука
самса справжня узбецька - фото крок 1
Почистіть і наріжте кубиками цибулю. Змішайте його з фаршем, сіллю і перцем.
самса справжня узбецька - фото крок 2
Також додайте зіру. Добре перемішайте начинку.
самса справжня узбецька - фото крок 3
Тісто розкачати в дуже тонкий круглий пласт.
самса справжня узбецька - фото крок 4
На сковороді розтопіть маргарин з соняшниковою олією. Остудіть суміш.
самса справжня узбецька - фото крок 5
Змастіть маслом тісто, а потім скачайте його в рулет.
самса справжня узбецька - фото крок 6
Поверніть цей рулет. Надішліть його в холодильник на 1 час.
самса справжня узбецька - фото крок 7
Потім наріжте тісто циліндрами. Кожен розкачати в корж.
самса справжня узбецька - фото крок 8
Коржі розтягніть руками. На кожну покладіть начинку.
самса справжня узбецька - фото крок 9
З'єднайте краю гуртка в центрі, як на фото.
самса справжня узбецька - фото крок 10
Деко застеліть папером. Покладіть на неї самсу швом вниз. Змастіть її збитим жовтком.
самса справжня узбецька - фото крок 11
Запікайте узбецьку самсу в розігрітій до 200 градусів духовці при 30-40 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти