Узбецька самса
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитись з вами простим рецептом узбецької самси. Виходить смачне і швидке в приготуванні блюдо. Можна з домашнім ситним вечерею для всієї родини впоратися буквально півгодини!
Цей простий рецепт узбецькій самси я вам рекомендую! Виходить таке блюдо дуже ніжним і ситним одночасно. Щоправда багатьом не до вподоби "сухість" начинки. Тому я завжди додаю багато цибулі. Ви також можете експериментувати з морквою, гарбузом або кабачком. Овочі зробить начинку смачніше і соковитіше.
- Тісто листкове - 500 грам
- Фарш - 300 грам
- Цибуля - 200 грам
- Спеції - За смаком
- Кунжут чорний - За смаком
1. Змішаємо фарш, спеції і подрібнений цибулю до однорідності. Розморожуємо тісто.
2. Тісто розморозимо і розкачати, розділимо на однакові шматочки. У кожен помістимо начинку. Zashtipиvaem кінець, щоб вийшов трикутник, як на фото.
3. Самсу викладаємо на деко і посипаємо кунжутом. Випікаємо близько сорока хвилин, поки начинка не приготується.
4. Ось така вийшла пишна краса. Смачно і легко!