Рецепт Узбецька самса фото

Узбецька самса
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Тісто , М'ясо , Фарш , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 50 хв.

Хочу поділитись з вами простим рецептом узбецької самси. Виходить смачне і швидке в приготуванні блюдо. Можна з домашнім ситним вечерею для всієї родини впоратися буквально півгодини!

Опис приготування:

Цей простий рецепт узбецькій самси я вам рекомендую! Виходить таке блюдо дуже ніжним і ситним одночасно. Щоправда багатьом не до вподоби"сухість" начинки. Тому я завжди додаю багато цибулі. Ви також можете експериментувати з морквою, гарбузом або кабачком. Овочі зробить начинку смачніше і соковитіше.

  • Тісто листкове - 500 грам
  • Фарш - 300 грам
  • Цибуля - 200 грам
  • Спеції - За смаком
  • Кунжут чорний - За смаком
узбецька самса - фото крок 1
1. Змішаємо фарш, спеції і подрібнений цибулю до однорідності. Розморожуємо тісто.
узбецька самса - фото крок 2
2. Тісто розморозимо і розкачати, розділимо на однакові шматочки. У кожен помістимо начинку. Zashtipиvaem кінець, щоб вийшов трикутник, як на фото.
узбецька самса - фото крок 3
3. Самсу викладаємо на деко і посипаємо кунжутом. Випікаємо близько сорока хвилин, поки начинка не приготується.
узбецька самса - фото крок 4
4. Ось така вийшла пишна краса. Смачно і легко!

Схожі рецепти