Самса листкова узбецька
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати самсу листкову узбецьку! Смачне і дуже ситне виходить страва, з яким впорається навіть новачок! Купіть листкове тісто, дістаньте трохи фаршу з морозилки - і почнемо!
Якщо ви ще не робили самсу, Зараз я вам розповім свій простий рецепт самси листкової узбецької! Виходить дуже схоже на національне блюдо, ось тільки замість баранини використовую фарш з яловичини і свинини, а замість топленого курдючного сала обсмажую на олії. Так що у мене, якщо так можна сказати, більш європейська вийшла самса, але від цього не менш смачна, ще б пак! Спробуйте самі!
- Тісто листкове - 500 грам
- Фарш - 600 грам (свинячий і яловичий упереміш )
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 0.5 склянки (для фритюру)
- Спеції - За смаком
1. Тісто розморозимо і розкачати в тонкий пласт. Потім розділимо на однакові шматочки і кожен шматочок ще раз окремо розкачати, щоб вийшов тоненький гурток.
2. Фарш змішаємо зі спеціями і сіллю, обсмажити разом з подрібненою цибулею. Цією сумішшю фаршируємо кружечки, і zatem паличка кінець тест.
3. Я защипують краї, щоб вийшов трикутний конвертик, але взагалі, як вам зручно - так і ліпіть. Обсмажуємо у фритюрі в гарячому маслі.
4. Перед подачею обов'язково умочіть кожну самсу паперовою серветкою, щоб зайвий жир пішов. Смачного!