Рецепт Домляма узбецькою фото

Домляма узбецькою
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо, Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Домляма - просте, але незвично смачна страва східної кухні. Тушковане у власному соку ніжне м'ясо, просочене соками овочів і наповнене ароматами східних спецій, - це варто спробувати!

Домляма готується на відкритому вогні в казані. Але що робити, якщо хочеться смачного, а казана немає? У такі момени мультиварка нам на допомогу! Так що не переживайте, а краще скоріше дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати домляму узбецькою.

  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука (великий)
  • Яловичина - 500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Перець солодкий - 2 штуки
  • Помідор - 4 штуки
  • Баклажан - 1 штука
  • Часник - 1 штука (головка)
  • Картопля - 4-5 штук
  • Спеції - За смаком (зіра, мелений коріандр, перець духмяний мелений, перець чорний мелений, хміль-сунелі)
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - 1 пучок (петрушка, Braai, кріп)
  • Капуста белокочаная - 2-3 штук (лист)
домляма узбецькою - фото крок 1
Увімкніть мультиварку в режимі "гасіння" з 90 хвилин. Налийте в чашу рослинне масло, обсмажте там же лук, порізаний кільцями.
домляма узбецькою - фото крок 2
Поріжте м'ясо на великі шматки, обваляйте їх в спеціях, приправити сіллю, додайте в чашу і обсмажте з двох сторін.
домляма узбецькою - фото крок 3
Додайте тепер морква, порізану товстими кружальцями.
домляма узбецькою - фото крок 4
Додайте слідом перець солодкий, порізаний великими кільцями.
домляма узбецькою - фото крок 5
Потім - помідори, нарізані великими кубиками.
домляма узбецькою - фото крок 6
І баклажани, нарізані великими гуртками.
домляма узбецькою - фото крок 7
Також додаємо подрібнену зелень, очищену картоплю і головку часнику.

Схожі рецепти