«вузлики» з нутелою
(покроковий рецепт з фото)
"вузлики" з нутелою виглядають ефектно і цілком можуть замінити традиційні пиріжки. Такі вузлики швидше для святкового столу, ніж для буднів. Для свят вони - ідеальна закуска і десерт.
Не можу сказати, що філо - моє улюблене тісто для приготування. Все здається трохи важким ... Поки не почнеш робити, знаючи, що і як потрібно робити. Є 2 головних правила в роботі з філо: до кінця розморозити тісто і не давати йому висохнути. Інакше тісто буде ламатися і кришитися. А далі - поле для фантазії.
- Тісто філо - 12 штук
- Яйце - 1 штука
- Шоколадна паста "нутелла" - 100 грам
- Рослинна олія - 300 грам
- Цукрова пудра - 1/3 склянки
2. На квадратик тесту намажте шоколадну пасту.
4. Сформуйте вузлики з усіма шматочками тіста.
6. Обсмажте вузлики в киплячій олії.