«вузлики» з нутелою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 24
Час приготування: 20 хв.
"Вузлики" з нутелою виглядають ефектно і цілком можуть замінити традиційні пиріжки. Такі вузлики швидше для святкового столу, ніж для буднів. Для свят вони - ідеальна закуска і десерт.
Опис приготування:
Не можу сказати, що філо - моє улюблене тісто для приготування. Все здається трохи важким ... Поки не почнеш робити, знаючи, що і як потрібно робити. Є 2 головних правила в роботі з філо: до кінця розморозити тісто і не давати йому висохнути. Інакше тісто буде ламатися і кришитися. А далі - поле для фантазії.
- Тісто філо - 12 штук
- Яйце - 1 штука
- Шоколадна паста"Нутелла" - 100 грам
- Рослинна олія - 300 грам
- Цукрова пудра - 1/3 склянки
1. Змішайте яйце і воду.
2. На квадратик тесту намажте шоколадну пасту.
3. Змастіть краї тіста яєчної сумішшю, загорніть його в конверт.
4. Сформуйте вузлики з усіма шматочками тіста.
5. Закип'ятіть масло в невеликому сотейнику.
6. Обсмажте вузлики в киплячій олії.
7. Перед подачею посипте вузлики цукровою пудрою.