Сирно-часникові «вузлики»
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання сиру та часнику - це безпрограшний варіант для багатьох гарячих страв. Що якщо перенести цей смак в випічку? І язик зараз піде навіть не про начинку, а про тест з цими продуктами. Приступимо!
З рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати сирно-часникові "вузлики" . Виходять такі невеликі ситні булочки, які замінять хліб або стануть повноцінною закускою до пива або вина. Тісто візьмемо готове, легко зробимо добавку і так само швидко все запечём. Вам варто лише попрацювати над красивою формою виробів.
- Вершкове масло - 50 грам
- Тісто бездріжджове - 480 грам
- Пармезан - 45 грам
- Часниковий порошок - 0, 75 чайних ложки
- Петрушка суха - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
1. Заздалегідь дістаньте розморожувати тісто. Зробіть заправку. Змішайте розтоплене масло з петрушкою, часником, тертим пармезаном і сіллю.
2. З тіста скачайте джгут. Розділіть його на 16 рівних частин.
3. Потім кожну з них скачайте в невеликій джгут і скрутіть в вузол.
4. Потім викладіть вироби на деко і змастіть їх часниково-сирною масою.
5. Випікайте вироби за все 9 хвилин в духовці при 200 градусах. Остудіть "вузлики" перед подачею. Приємною дегустації!