Рецепт Вузлики з беконом і сиром фото

Вузлики з беконом і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Листкове тісто , Бекон
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Випічка
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Проста і смачна закуска-випічка на кожен день. Розповім, як приготувати вузлики з беконом і сиром. Для них підійде будь-який сорт сиру. Мені особливо подобається їсти їх відразу, поки сир гарячий і тягнеться.

Опис приготування:

Замість бекону та сиру можна зробити вузлики з будь-якою начинкою. Для основи використовуйте готове або саморобний тісто: пісочне, листкове, дріжджове. Випічку краще їсти відразу, а якщо вузлики вже охололи, розігрійте їх в мікрохвильовій печі, тоді сир буде тягучим.

  • Чеддер - 250 грам (або інший жовтий сир)
  • Бекон - 400 грам
  • Листкове тісто - За смаком
  • Сіль - За смаком
вузлики з беконом і сиром - фото крок 1
1. Готове листкове тісто розрізати невеликими смужками. Смужки бекону обсмажте на розпеченій сковороді до золотистої скоринки. Перекладіть його на серветки і розкришите великими шматочками. Сир наріжте кубиками. Викладіть на кожну смужку тесту шматочок сиру, додайте бекон.
вузлики з беконом і сиром - фото крок 2
2. Сформуйте вузлики, змастіть кожен оливковою олією і викладіть на деко з пергаментом.
вузлики з беконом і сиром - фото крок 3
3. Посипте зверху кожен сіллю і відправте в розігріту до 170 градусів духовку на 12 хвилин.
вузлики з беконом і сиром - фото крок 4
4. Перекладіть вузлики з дека в тарілку. Подавайте їх відразу, щоб сир тягнувся.

Схожі рецепти