Часникові вузлики
(покроковий рецепт з фото)
Традиційні пампушки до борщу можна зробити інший форми. Замість катати кульки, сформуйте з них вузлик, і тепер це популярна італійська закуска. Розповім, як приготувати часникові вузлики.
Ви можете використовувати готове дріжджове тісто для піци, щоб зробити такі або замісіть тісто окремо. Спершу сформуйте з тіста довгі ковбаски, потім зав'яжіть кожну в вузол і запікайте в духовці. Тим часом приготуйте часникове масло і змастіть кожен вузлик отриманою сумішшю.
- Дріжджове тісто - 400 грам
- Вершкове масло - 5 Ст. Ложок
- Часник - 4 зубчики
- Петрушка - 0, 5 пучка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - За смаком
1. Розкачайте тісто в товстий пласт, потім наріжте його невеликими смужками.
2. Кожну смужку тесту руками скачайте в ковбаску.
3. Зауважте вузлики з кожної ковбаски.
4. Викладіть все вузлики на деко з пергаментом.
5. Кожен вузлик змастіть оливковою олією.
6. Накрийте вузлики плівкою і залиште так на 1, 5-3 годину, щоб вони піднялися.
7. Надішліть деко в розігрітий до 200 градусів духовку на 12-15 хвилин.
8. Розтопити вершкове масло в сотейнику, додайте сіль, подрібнену петрушку і часник. Приберіть сотейник з вогню.
9. Кожен вузлик рясно змастіть приготованою сумішшю і залиште на 5 хвилин, потім подавайте.