Рецепт Часникові вузлики фото

Часникові вузлики
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Дріжджове тісто, Часник
Пісні страви
На обід, На вечерю, Фуршет
Випічка

Традиційні пампушки до борщу можна зробити інший форми. Замість катати кульки, сформуйте з них вузлик, і тепер це популярна італійська закуска. Розповім, як приготувати часникові вузлики.

Ви можете використовувати готове дріжджове тісто для піци, щоб зробити такі або замісіть тісто окремо. Спершу сформуйте з тіста довгі ковбаски, потім зав'яжіть кожну в вузол і запікайте в духовці. Тим часом приготуйте часникове масло і змастіть кожен вузлик отриманою сумішшю.

  • Дріжджове тісто - 400 грам
  • Вершкове масло - 5 Ст. Ложок
  • Часник - 4 зубчики
  • Петрушка - 0, 5 пучка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - За смаком
часникові вузлики - фото крок 1
1. Розкачайте тісто в товстий пласт, потім наріжте його невеликими смужками.
часникові вузлики - фото крок 2
2. Кожну смужку тесту руками скачайте в ковбаску.
часникові вузлики - фото крок 3
3. Зауважте вузлики з кожної ковбаски.
часникові вузлики - фото крок 4
4. Викладіть все вузлики на деко з пергаментом.
часникові вузлики - фото крок 5
5. Кожен вузлик змастіть оливковою олією.
часникові вузлики - фото крок 6
6. Накрийте вузлики плівкою і залиште так на 1, 5-3 годину, щоб вони піднялися.
часникові вузлики - фото крок 7
7. Надішліть деко в розігрітий до 200 градусів духовку на 12-15 хвилин.
часникові вузлики - фото крок 8
8. Розтопити вершкове масло в сотейнику, додайте сіль, подрібнену петрушку і часник. Приберіть сотейник з вогню.
часникові вузлики - фото крок 9
9. Кожен вузлик рясно змастіть приготованою сумішшю і залиште на 5 хвилин, потім подавайте.

Схожі рецепти