Шурпа з баранини в казані
(покроковий рецепт з фото)
Шурпа з баранини в казані - найкраще блюдо для виїзду на природу, особливо з ночівлею. Як приготувати шурпу з баранини в казані знає майже будь-який завзятий турист. Це божественно смачний суп!
Погодьтеся, що це дуже простий рецепт шурпи з баранини в казані. Обсмажити м'ясо з цибулею, закласти всі овочі - і можна спокійно відпочити з друзями. Не потрібно постійно щось підкладати і помішувати. Зробіть правильний вогонь і насолоджуйтеся природою! Готувати шурпу з баранини в казані я навчилася ще в дитинстві, коли ми часто виїжджали на берег Каспійського моря. Звичайно, я тільки дивилася, як чаклують чоловіки. Але технологію приготування шурпи з баранини в казані я застосовую в домашніх умовах. А саме, я спочатку обсмажую м'ясо разом з цибулею, а потім вже додаю все інше - це для мене найсмачніший прийом приготування гуляшів і багатьох супів. Успіхів і приємного апетиту!
- Баранина - 1, 5-2 кілограма
- Гайка - 200 грам
- Цибуля - 1 кілограм
- Морква - 0, 5 кілограма
- Помідори - 3-5 штук
- Перець болгарський - 2 штуки
- Зелень - 2 штуки (пучок)
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - 150 мілілітрів