Шурпа в казані на багатті
(покроковий рецепт з фото)
Шурпа в казані на багатті - це козирне чоловіче блюдо. Його зазвичай готують на другий день свята, щоб повернути собі сили після "відпочинку" . Прекрасний ароматний суп з димком йде на "ура" . Ось рецепт.
Шурпа в казані на багатті приготовлена з крупно нарізаними овочами. Якщо вам це не зовсім подобається, то поріжте овочі подрібніше. Найкраще місце для приготування шурпи в казані на багатті - мальовнича природа. У шурпу знавці ще виливають 100 грам горілки. Я називаю шурпу в казані на багатті рятівним супчиком, так найкраще його готувати на другий день відпочинку на природі. Успіхів і приємного апетиту!
- Баранина - 900 грам
- Морква - 5-6 штук
- Цибуля - 3 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Картопля - 5 штук
- Зіра - 1 Чайна ложка
- Барбарис - 1 Чайна ложка
- Помідори - 3-4 штук
- Часник - 1 штука
- Сіль - За смаком
Казан зміцнити над багаттям.
Баранину порубати.
Цибулю і часник почистити і порізати.
Цибулю порізати кільцями.
Моркву почистити і крупно порізати.
Картоплю почистити.
У киплячу воду кинути баранину.
Не забувайте знімати пінку.
Через годину додати моркву, картоплю.
Додати цибулю, посолити.
Додати часник цілком.
Через 15 хвилин додати спеції і перець.
Варити ще 15 хвилин, зняти з вогню і настоювати ще півгодини.
Шурпа готова. Смачного!