Баклажани в казані на багатті
(покроковий рецепт з фото)
Печеня, напевно, одне з найпростіших і варіативних гарячих страв. Фактично, потрібно взяти основу з будь-якого м'яса і додати до нього овочі. Я підготувала для вас варіант рецепта з баклажанами.
Прочитайте про те, як приготувати баклажани в казані на багатті з бараниною. Ця страва імпровізаційне. Додати можна багато, головне, щоб вам в результаті сподобалося за смаком. Те ж саме скажу і про приправи. Сипте все, що, як думаєте, буде доречним. А якщо ви вегетаріанець, то готуйте без м'яса.
- Баранина - 800 грам
- Баклажан - 3 штуки
- Болгарський перець - 3 штуки
- Морква - 3 штуки
- Картопля - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 3 штуки
- Зелень - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Спеції - За смаком
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
Картопля почистіть, промийте і великої наріжте. Надішліть його в казан на багатті з маслом. Обсмажте до золотистого кольору, після чого приберіть з казана.
Чистий, промийте і крупно наріжте моркву. Обсмажте її в казані 5 хвилин вже без картоплі.
Потім на багаття відправте цибулю до моркви. Готуйте овочі, помішуючи, ще хвилин 7.
Приберіть з казана морква з цибулею. Тепер в ньому готуйте перець і баклажан (великими шматками). Не забудьте влити олію.
Тим часом наріжте промиту баранину порційними шматочками.
Замість овочів тепер в казані з олією обсмажте м'ясо майже до готовності.
Додайте всі овочі назад в казан до баранини. Смажте блюдо до готовності, помішуючи.
В кінці додайте спеції, сіль, перець і зелень. Смачного!