Баклажани в казані з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Не можу не поділитися з вами чудовим варіантом, як приготувати баклажани в казані з м'ясом і овочами. Приголомшливо смачне, ситне, нескладне в процесі і апетитне блюдо. Пальчики оближеш!
Якщо ви хочете нагодувати сім'ю або гостей повноцінним стравою, тоді цей рецепт вам в цьому точно допоможе. Чудове поєднання овочів з соковитою бараниною (в даному випадку, але ви можете використовувати будь-який інший м'ясо за смаком) - це точно варто спробувати. Попередня обсмажування допоможе зберегти апетитну кірочку і зробить овочі одночасно насиченими і м'якими. Обов'язково раджу повторити рецепт в домашніх умовах.
- Баклажан - 2-3 штук
- Морква - 3 штуки
- Цибулина - 3-4 штук
- Картопля - 500 грам
- Солодкий перець - 2-3 штук
- М'ясо - 650-700 грам
- Сіль, зелень, спеції - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1. Ось такий апетитний набір інгредієнтів буде використовуватися в цьому рецепті. Втім, склад овочів ви можете варіювати на власний смак.
2. Очистіть картопля, наріжте його великими шматочками і на сильному вогні обсмажте в казані з додаванням олії. Після перекладіть на тарілку і залиште на деякий час.
3. Морква вимийте, очистіть і наріжте ось такими скибочками. Також обсмажте її пару хвилин.
4. Наріжте середніми шматочками цибулю, викладіть його в казан до моркви.
5. Смажте 3-4 хвилини, періодично помішуючи.
6. Після того як вийняли овочі з казана, додайте туди ж ще масла. Надішліть тепер туди подрібнені баклажани із солодким перцем.
7. Вимийте, обсушити і наріжте середніми шматочками м'ясо. Викладіть його в казан і обсмажте практично до готовності.
8. Додайте всі овочі, акуратно перемішайте. Додати сіль, поперчіть, додайте зелень, спеції. Залиште гаситися до повної готовності овочів. Це приголомшливі блюдо, від якого просто неможливо відірватися!