Баклажани в казані
(покроковий рецепт з фото)
Сталик Ханкішієв - відомий кулінар, фотограф і письменник, який знайомить нас з середньо-азійської кухнею з екранів телевізорів. Найчастіше він пропонує страви в казані. Ось одне з них.
Вийшло щось середнє між рагу і ікрою. Ви можете прочитати про те, як приготувати баклажани в казані від Сталика. Здавалося б, звичайні тушковані овочі, але вийшло дуже смачно! Може бути, секрет саме в тому, що все готується в казані? Спасибі Сталик за рецепт! З'їдається ікра дуже швидко.
- Баклажан - 4 штуки
- Ріпчаста цибуля - 3 штуки
- Помідор - 3 штуки
- Морква - 3 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Кріп - 1 пучок
- Рослинна олія - 150 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Лук чистої і Мельк nashinkuyte. Обсмажте його до золотистого кольору в олії в казані.
Потім, постійно помішуючи, до цибулі додайте подрібнену моркву.
А тепер додайте баклажан дрібними кубиками. Вогонь зробіть максимальним, щоб все закипіло, а потім зменшіть вогонь і продовжуйте гасити.
Слідом відправте в казан подрібнені помідори і перець. Овочі перемішайте.
В кінці додайте подрібнений часник і кріп. Пробуйте ікру, щоб зрозуміти, коли вона стане готова.
Можете додати сіль і будь-які спеції за смаком. Смачного!