Рецепт Баклажани в казані фото

Баклажани в казані
(покроковий рецепт з фото)

Болгарська кухня
Овочі , Баклажан
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарніри
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Сталик Ханкішієв - відомий кулінар, фотограф і письменник, який знайомить нас з середньо-азійської кухнею з екранів телевізорів. Найчастіше він пропонує страви в казані. Ось одне з них.

Опис приготування:

Вийшло щось середнє між рагу і ікрою. Ви можете прочитати про те, як приготувати баклажани в казані від Сталика. Здавалося б, звичайні тушковані овочі, але вийшло дуже смачно! Може бути, секрет саме в тому, що все готується в казані? Спасибі Сталик за рецепт! З'їдається ікра дуже швидко.

  • Баклажан - 4 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 3 штуки
  • Помідор - 3 штуки
  • Морква - 3 штуки
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Кріп - 1 пучок
  • Рослинна олія - 150 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
баклажани в казані від Сталика - фото крок 1
Лук чистої і Мельк nashinkuyte. Обсмажте його до золотистого кольору в олії в казані.
баклажани в казані від Сталика - фото крок 2
Потім, постійно помішуючи, до цибулі додайте подрібнену моркву.
баклажани в казані від Сталика - фото крок 3
А тепер додайте баклажан дрібними кубиками. Вогонь зробіть максимальним, щоб все закипіло, а потім зменшіть вогонь і продовжуйте гасити.
баклажани в казані від Сталика - фото крок 4
Слідом відправте в казан подрібнені помідори і перець. Овочі перемішайте.
баклажани в казані від Сталика - фото крок 5
В кінці додайте подрібнений часник і кріп. Пробуйте ікру, щоб зрозуміти, коли вона стане готова.
баклажани в казані від Сталика - фото крок 6
Можете додати сіль і будь-які спеції за смаком. Смачного!

Схожі рецепти