Рецепт Азу в казані фото

Азу в казані
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Азу - це знамените татарське гаряче блюдо, яке робиться зі шматочків м'яса і асорті з овочів. Інгредієнти смажаться і гасяться разом, в результаті виходить щось схоже на ситне рагу.

До складу блюдо прийнято додавати солоні огірки, цибулю і моркву. Решта може змінюватися. Я ж пропоную вам ознайомитися з тим, як приготувати азу в казані зі свининою. Цю страву можна готувати і на вогні для великої компанії. Завдяки бульйону виходять дуже соковите м'ясо і м'які овочі.

  • Свинина - 800 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Огірок солоний - 2-3 штук (або маринований)
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 2 склянки
  • Кріп сушений - 2 щіпки
азу в казані - фото крок 1
В казані розігрійте масло. Свинину промийте і дрібно наріжте. Обсмажте м'ясо до золотистої скоринки в казані.
азу в казані - фото крок 2
До свинини додайте моркву (дрібною соломкою) і нашатковану цибулю. Також роздавите часник. Перемішайте, продовжуйте смажити.
азу в казані - фото крок 3
Потім додайте в казан томатну пасту, влийте воду, всипте сіль і перець. Гасіть азу під кришкою 40 хвилин на невеликому вогні.
азу в казані - фото крок 4
Наріжте огірки соломкою.
азу в казані - фото крок 5
Для 5 хвилин до готовності в казан додайте кріп і огірки.
азу в казані - фото крок 6
Можете подавати азу зі спагеті. Смачного!

Схожі рецепти