Азу з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Фанг - традиційне блюдо татарської кухні, що складається з обсмажених шматочків м'яса, тушкованих з овочами в гострому соусі.
Дуже смачна страва, яке не залишить нікого байдужим. Просто, швидко і смачно. Вийде у кожного. Отже притупити. Щоб приготувати Азу з баранини, нам буде потрібно:
1. М'ясо нарізати не довше смужками, обсмажити до рум'яної скоринки.
2. Ріпчасту цибулю порізати великими півкільцями, обсмажити до золотистого кольору. Змішати з м'ясом. Посолити, додати перець і коріандр за смаком.
3. Залити теплим м'ясним бульйоном, щоб злегка прикрилося м'ясо. Гасити 40 - 50 хвилин.
4. Тим часом нарізати великими кубиками картоплю і злегка обсмажити на сковороді.
5. Картоплю додати до м'яса і цибулі.
6. Гасити до готовності.
7. Солоні огірки нарізати кубиками, додати до м'яса і овочів.
8. Томатну пасту пару хвилин обсмажити на олії і відправити в казан. Всі разом тушкувати ще 15 - 20 хвилин.
9. Розігріти духовку до 160 градусів.
10. Надіслати казан в духовку на 10 хвилин, щоб азу потім.
11. Готову страву посипати зеленню.
12. Подавати гарячим з чорним хлібом.
Смачного! успіхів!
- Баранина - 500 грам
- Картопля - 8 штук
- М'ясний бульйон - 0, 5 L
- Цибуля - 2 штуки
- Солоні огірки - 3 штуки
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Koriandr - За смаком
- Зелень - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. М'ясо нарізати не довше смужками, обсмажити до рум'яної скоринки.
2. Ріпчасту цибулю порізати великими півкільцями, обсмажити до золотистого кольору. Змішати з м'ясом. Посолити, додати перець і коріандр за смаком.
3. Залити теплим м'ясним бульйоном, щоб злегка прикрилося м'ясо. Гасити 40 - 50 хвилин.
4. Тим часом нарізати великими кубиками картоплю і злегка обсмажити на сковороді.
5. Картоплю додати до м'яса і цибулі.
6. Гасити до готовності.
7. Солоні огірки нарізати кубиками, додати до м'яса і овочів.
8. Томатну пасту пару хвилин обсмажити на олії і відправити в казан. Всі разом тушкувати ще 15 - 20 хвилин.
9. Розігріти духовку до 160 градусів.
10. Надіслати казан в духовку на 10 хвилин, щоб азу потім.
11. Готову страву посипати зеленню.
12. Подавати гарячим з чорним хлібом.
Смачного! успіхів!