Рецепт Азу з баранини фото

Азу з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Баранина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Фанг - традиційне блюдо татарської кухні, що складається з обсмажених шматочків м'яса, тушкованих з овочами в гострому соусі.

Опис приготування:

Дуже смачна страва, яке не залишить нікого байдужим. Просто, швидко і смачно. Вийде у кожного. Отже притупити. Щоб приготувати Азу з баранини, нам буде потрібно:

1. М'ясо нарізати не довше смужками, обсмажити до рум'яної скоринки.

2. Ріпчасту цибулю порізати великими півкільцями, обсмажити до золотистого кольору. Змішати з м'ясом. Посолити, додати перець і коріандр за смаком.

3. Залити теплим м'ясним бульйоном, щоб злегка прикрилося м'ясо. Гасити 40 - 50 хвилин.

4. Тим часом нарізати великими кубиками картоплю і злегка обсмажити на сковороді.

5. Картоплю додати до м'яса і цибулі.

6. Гасити до готовності.

7. Солоні огірки нарізати кубиками, додати до м'яса і овочів.

8. Томатну пасту пару хвилин обсмажити на олії і відправити в казан. Всі разом тушкувати ще 15 - 20 хвилин.

9. Розігріти духовку до 160 градусів.

10. Надіслати казан в духовку на 10 хвилин, щоб азу потім.

11. Готову страву посипати зеленню.

12. Подавати гарячим з чорним хлібом.

Смачного! успіхів!

  • Баранина - 500 грам
  • Картопля - 8 штук
  • М'ясний бульйон - 0, 5 L
  • Цибуля - 2 штуки
  • Солоні огірки - 3 штуки
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Koriandr - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Дуже смачна страва, яке не залишить нікого байдужим. Просто, швидко і смачно. Вийде у кожного. Отже притупити. Щоб приготувати Азу з баранини, нам буде потрібно:

1. М'ясо нарізати не довше смужками, обсмажити до рум'яної скоринки.

2. Ріпчасту цибулю порізати великими півкільцями, обсмажити до золотистого кольору. Змішати з м'ясом. Посолити, додати перець і коріандр за смаком.

3. Залити теплим м'ясним бульйоном, щоб злегка прикрилося м'ясо. Гасити 40 - 50 хвилин.

4. Тим часом нарізати великими кубиками картоплю і злегка обсмажити на сковороді.

5. Картоплю додати до м'яса і цибулі.

6. Гасити до готовності.

7. Солоні огірки нарізати кубиками, додати до м'яса і овочів.

8. Томатну пасту пару хвилин обсмажити на олії і відправити в казан. Всі разом тушкувати ще 15 - 20 хвилин.

9. Розігріти духовку до 160 градусів.

10. Надіслати казан в духовку на 10 хвилин, щоб азу потім.

11. Готову страву посипати зеленню.

12. Подавати гарячим з чорним хлібом.

Смачного! успіхів!

Схожі рецепти