Борщ в казані на багатті
(покроковий рецепт з фото)
Коли їжа готується на природі, то вона набуває якийсь особливий смак. Цей димок від відкритого вогню не зрівняється ні з чим. Він дає прекрасний аромат будь-якої страви. Раджу спробувати!
Після важкого дня, проведеного в саду, я люблю зробити щось ситне і добре поїсти. Зараз я вам розповім, як приготувати борщ в казані на багатті. Він буде пісним і низькокалорійним, хоча і досить поживним. Ви обов'язково їм наїдяться. Та й порцій буде багато, на всю сім'ю.
- Буряк - 4 штуки
- Картопля - 6 штук
- Морква - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 3 штуки
- Часник - 1 штука
- Стебло селери - 3 штуки
- Помідор - 4 штуки
- Болгарський перець - 2 штуки
- Гострий перець - 1 штука
- Лавровий лист - 4 штуки
- Бурячиння - 1 пучок
- Білокачанна капуста - 300 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 70 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Розпаліть багаття. Буряк і картопля добре помийте і загорніть у фольгу. Пропікаючи овочі в вугіллі протягом 25 хвилин.
Моркву і цибулю помийте, почистіть і подрібніть ножем. Обсмажте їх в олії до напівготовності.
Буряк і картопля очистіть від фольги і шкірки. Буряк натріть на тертці.
Казан з водою (приблизно 4, 5 L) поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Капусту і бадилля помийте і наріжте соломкою.
Як тільки вода закипить, додайте в неї капусту і бадилля. Проваріть їх протягом 5 хвилин.
Болгарський перець і помідори добре помийте і наріжте середнього розміру шматочками. Додайте їх на сковороду до цибулі з морквою. Обсмажте пару хвилин, також додайте томатну пасту, перемішайте.
Картопля наріжте невеликими шматочками. Додайте його в каструлю разом з засмажкою, подрібненим гострим перцем і буряком. Додати сіль, поперчіть, додайте лавровий лист.
Варіть суп протягом 10 хвилин. Часник очистіть і подрібніть. Селера і петрушку помийте і дрібно наріжте.
Для 3 хвилини до готовності в борщ додайте часник і зелень. Дайте настоятися супу 20 хвилин під кришкою. Потім подавайте. Смачного!