Рецепт Борщ в казані на багатті фото

Борщ в казані на багатті
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Буряк, Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід, На природу
Борщ, Супи

Коли їжа готується на природі, то вона набуває якийсь особливий смак. Цей димок від відкритого вогню не зрівняється ні з чим. Він дає прекрасний аромат будь-якої страви. Раджу спробувати!

Після важкого дня, проведеного в саду, я люблю зробити щось ситне і добре поїсти. Зараз я вам розповім, як приготувати борщ в казані на багатті. Він буде пісним і низькокалорійним, хоча і досить поживним. Ви обов'язково їм наїдяться. Та й порцій буде багато, на всю сім'ю.

  • Буряк - 4 штуки
  • Картопля - 6 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 3 штуки
  • Часник - 1 штука
  • Стебло селери - 3 штуки
  • Помідор - 4 штуки
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Гострий перець - 1 штука
  • Лавровий лист - 4 штуки
  • Бурячиння - 1 пучок
  • Білокачанна капуста - 300 грам
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 70 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
борщ в казані на багатті - фото крок 1
Розпаліть багаття. Буряк і картопля добре помийте і загорніть у фольгу. Пропікаючи овочі в вугіллі протягом 25 хвилин.
борщ в казані на багатті - фото крок 2
Моркву і цибулю помийте, почистіть і подрібніть ножем. Обсмажте їх в олії до напівготовності.
борщ в казані на багатті - фото крок 3
Буряк і картопля очистіть від фольги і шкірки. Буряк натріть на тертці.
борщ в казані на багатті - фото крок 4
Казан з водою (приблизно 4, 5 L) поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Капусту і бадилля помийте і наріжте соломкою.
борщ в казані на багатті - фото крок 5
Як тільки вода закипить, додайте в неї капусту і бадилля. Проваріть їх протягом 5 хвилин.
борщ в казані на багатті - фото крок 6
Болгарський перець і помідори добре помийте і наріжте середнього розміру шматочками. Додайте їх на сковороду до цибулі з морквою. Обсмажте пару хвилин, також додайте томатну пасту, перемішайте.
борщ в казані на багатті - фото крок 7
Картопля наріжте невеликими шматочками. Додайте його в каструлю разом з засмажкою, подрібненим гострим перцем і буряком. Додати сіль, поперчіть, додайте лавровий лист.
борщ в казані на багатті - фото крок 8
Варіть суп протягом 10 хвилин. Часник очистіть і подрібніть. Селера і петрушку помийте і дрібно наріжте.
борщ в казані на багатті - фото крок 9
Для 3 хвилини до готовності в борщ додайте часник і зелень. Дайте настоятися супу 20 хвилин під кришкою. Потім подавайте. Смачного!

Схожі рецепти