Рецепт Борщ в казані на багатті фото

Борщ в казані на багатті
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Буряк , Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід , На природу
Борщ , Супи
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Коли їжа готується на природі, то вона набуває якийсь особливий смак. Цей димок від відкритого вогню не зрівняється ні з чим. Він дає прекрасний аромат будь-якої страви. Раджу спробувати!

Опис приготування:

Після важкого дня, проведеного в саду, я люблю зробити щось ситне і добре поїсти. Зараз я вам розповім, як приготувати борщ в казані на багатті. Він буде пісним і низькокалорійним, хоча і досить поживним. Ви обов'язково їм наїдяться. Та й порцій буде багато, на всю сім'ю.

  • Буряк - 4 штуки
  • Картопля - 6 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 3 штуки
  • Часник - 1 штука
  • Стебло селери - 3 штуки
  • Помідор - 4 штуки
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Гострий перець - 1 штука
  • Лавровий лист - 4 штуки
  • Бурячиння - 1 пучок
  • Білокачанна капуста - 300 грам
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 70 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
борщ в казані на багатті - фото крок 1
Розпаліть багаття. Буряк і картопля добре помийте і загорніть у фольгу. Пропікаючи овочі в вугіллі протягом 25 хвилин.
борщ в казані на багатті - фото крок 2
Моркву і цибулю помийте, почистіть і подрібніть ножем. Обсмажте їх в олії до напівготовності.
борщ в казані на багатті - фото крок 3
Буряк і картопля очистіть від фольги і шкірки. Буряк натріть на тертці.
борщ в казані на багатті - фото крок 4
Казан з водою (приблизно 4, 5 L) поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Капусту і бадилля помийте і наріжте соломкою.
борщ в казані на багатті - фото крок 5
Як тільки вода закипить, додайте в неї капусту і бадилля. Проваріть їх протягом 5 хвилин.
борщ в казані на багатті - фото крок 6
Болгарський перець і помідори добре помийте і наріжте середнього розміру шматочками. Додайте їх на сковороду до цибулі з морквою. Обсмажте пару хвилин, також додайте томатну пасту, перемішайте.
борщ в казані на багатті - фото крок 7
Картопля наріжте невеликими шматочками. Додайте його в каструлю разом з засмажкою, подрібненим гострим перцем і буряком. Додати сіль, поперчіть, додайте лавровий лист.
борщ в казані на багатті - фото крок 8
Варіть суп протягом 10 хвилин. Часник очистіть і подрібніть. Селера і петрушку помийте і дрібно наріжте.
борщ в казані на багатті - фото крок 9
Для 3 хвилини до готовності в борщ додайте часник і зелень. Дайте настоятися супу 20 хвилин під кришкою. Потім подавайте. Смачного!

Схожі рецепти