Рецепт Глінтвейн на багатті фото

Глінтвейн на багатті
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти , Апельсин , Мед , Спеції , Прянощі , Приправи , Гвоздика
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На природу
Напої , Алкогольні
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 20 хв.

На природі здорово робити не тільки традиційні гарячі страви, але і напої. Хочу поділитися з вами простим способом, як приготувати глінтвейн на багатті. Він ароматний, смачний і зігріваючий.

Опис приготування:

1. У похідних умовах процес варіння глінтвейну спрощується до мінімуму. В казанок або каструльку налийте вино, поставте його на вогнище.

2. Тим часом обполосніть чистою водою апельсини і лимон. Наріжте їх невеликими шматочками і додайте в вино.

3. Всипте цукор. Його кількість залежить не тільки від ваших смакових уподобань, але і від солодощі обраного вина. Також ви можете взяти мед, наприклад.

4. Для аромату додайте палички кориці і гвоздику. Якщо є можливість, то можна також використовувати зірочки анісу і мускатний горіх.

5. Постійно помішуйте напій, щоб цукор добре розчинився.

6. Глінтвейн прогрійте, щоб спеції і фрукти віддали всі свої смаки і аромати.

7. Після зніміть з вогню, накрийте кришкою і дайте настоятися ще хвилин 10.

8. Акуратно шумівкою видаліть спеції. Налийте глінтвейн в стакан і додайте скибочку апельсина.

Усе, можна пробувати, що вийшло!


  • Червоне вино - 2 штуки (пляшки)
  • Апельсин - 2 штуки (великі)
  • Лимон - 1 штука
  • Цукор - 1/2-3/4 склянки
  • Гвоздика - 2-6 штук
  • Паличка гвоздики - 2-3 штук
1. У похідних умовах процес варіння глінтвейну спрощується до мінімуму. В казанок або каструльку налийте вино, поставте його на вогнище.

2. Тим часом обполосніть чистою водою апельсини і лимон. Наріжте їх невеликими шматочками і додайте в вино.

3. Всипте цукор. Його кількість залежить не тільки від ваших смакових уподобань, але і від солодощі обраного вина. Також ви можете взяти мед, наприклад.

4. Для аромату додайте палички кориці і гвоздику. Якщо є можливість, то можна також використовувати зірочки анісу і мускатний горіх.

5. Постійно помішуйте напій, щоб цукор добре розчинився.

6. Глінтвейн прогрійте, щоб спеції і фрукти віддали всі свої смаки і аромати.

7. Після зніміть з вогню, накрийте кришкою і дайте настоятися ще хвилин 10.

8. Акуратно шумівкою видаліть спеції. Налийте глінтвейн в стакан і додайте скибочку апельсина.

Усе, можна пробувати, що вийшло!

Схожі рецепти