Глінтвейн на багатті
(покроковий рецепт з фото)
На природі здорово робити не тільки традиційні гарячі страви, але і напої. Хочу поділитися з вами простим способом, як приготувати глінтвейн на багатті. Він ароматний, смачний і зігріваючий.
1. У похідних умовах процес варіння глінтвейну спрощується до мінімуму. В казанок або каструльку налийте вино, поставте його на вогнище.
2. Тим часом обполосніть чистою водою апельсини і лимон. Наріжте їх невеликими шматочками і додайте в вино.
3. Всипте цукор. Його кількість залежить не тільки від ваших смакових уподобань, але і від солодощі обраного вина. Також ви можете взяти мед, наприклад.
4. Для аромату додайте палички кориці і гвоздику. Якщо є можливість, то можна також використовувати зірочки анісу і мускатний горіх.
5. Постійно помішуйте напій, щоб цукор добре розчинився.
6. Глінтвейн прогрійте, щоб спеції і фрукти віддали всі свої смаки і аромати.
7. Після зніміть з вогню, накрийте кришкою і дайте настоятися ще хвилин 10.
8. Акуратно шумівкою видаліть спеції. Налийте глінтвейн в стакан і додайте скибочку апельсина.
Усе, можна пробувати, що вийшло!
- Червоне вино - 2 штуки (пляшки)
- Апельсин - 2 штуки (великі)
- Лимон - 1 штука
- Цукор - 1/2-3/4 склянки
- Гвоздика - 2-6 штук
- Паличка гвоздики - 2-3 штук
2. Тим часом обполосніть чистою водою апельсини і лимон. Наріжте їх невеликими шматочками і додайте в вино.
3. Всипте цукор. Його кількість залежить не тільки від ваших смакових уподобань, але і від солодощі обраного вина. Також ви можете взяти мед, наприклад.
4. Для аромату додайте палички кориці і гвоздику. Якщо є можливість, то можна також використовувати зірочки анісу і мускатний горіх.
5. Постійно помішуйте напій, щоб цукор добре розчинився.
6. Глінтвейн прогрійте, щоб спеції і фрукти віддали всі свої смаки і аромати.
7. Після зніміть з вогню, накрийте кришкою і дайте настоятися ще хвилин 10.
8. Акуратно шумівкою видаліть спеції. Налийте глінтвейн в стакан і додайте скибочку апельсина.
Усе, можна пробувати, що вийшло!