Білий глінтвейн
(покроковий рецепт з фото)
У холодну пору року так і хочеться насиченого, зігріваючого напою, згодні? Я хочу запропонувати вам дуже класний, нескладний і неймовірно смачний варіант, як приготувати білий глінтвейн.
Всі звикли до того, що глінтвейн роблять з червоним вином. Але чому б не внести нотку різноманітності? З білим вином виходить не менш смачно! Що стосується цитрусових, спецій і інших добавок, то тут ви завжди можете експериментувати. Спробувати однозначно варто!
- Вино біле - 6 літрів
- Апельсин - 1 штука
- Гвоздика - 14-16 штук
- Цукор - 1 Склянка
- Апельсиновий сік - 1/2 склянки
- Паличка кориці - 4-6 штук
- Кардамон - 6 штук
- Лимон, спеції, мускатний горіх - За смаком
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Кількість, зрозуміло, можна зменшити.
2. Гвоздику помістіть в апельсин ось таким чином.
3. У каструлю влийте вино.
4. Помістіть цитрусові, спеції і поставте на вогонь. Томіть на повільному вогні.
5. Час варіння условноt. Можна варити хвилин 15, можна залишити томітьcz і на півгодини-годину, щоб вино як слід просочилася смаком і ароматом спецій і фруктів.
Білий глінтвейн - відмінний напій для зиязиках вечорів.
Білий глінтвейн - відмінний напій для зиязиках вечорів.