Рецепт Білий глінтвейн фото

Білий глінтвейн
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Спеції , Прянощі , Приправи , Гвоздика
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Напої , Алкогольні
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 30 хв.

У холодну пору року так і хочеться насиченого, зігріваючого напою, згодні? Я хочу запропонувати вам дуже класний, нескладний і неймовірно смачний варіант, як приготувати білий глінтвейн.

Опис приготування:

Всі звикли до того, що глінтвейн роблять з червоним вином. Але чому б не внести нотку різноманітності? З білим вином виходить не менш смачно! Що стосується цитрусових, спецій і інших добавок, то тут ви завжди можете експериментувати. Спробувати однозначно варто!

  • Вино біле - 6 літрів
  • Апельсин - 1 штука
  • Гвоздика - 14-16 штук
  • Цукор - 1 Склянка
  • Апельсиновий сік - 1/2 склянки
  • Паличка кориці - 4-6 штук
  • Кардамон - 6 штук
  • Лимон, спеції, мускатний горіх - За смаком
білий глінтвейн - фото крок 1
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Кількість, зрозуміло, можна зменшити.
білий глінтвейн - фото крок 2
2. Гвоздику помістіть в апельсин ось таким чином.
білий глінтвейн - фото крок 3
3. У каструлю влийте вино.
білий глінтвейн - фото крок 4
4. Помістіть цитрусові, спеції і поставте на вогонь. Томіть на повільному вогні.
білий глінтвейн - фото крок 5
5. Час варіння условноt. Можна варити хвилин 15, можна залишити томітьcz і на півгодини-годину, щоб вино як слід просочилася смаком і ароматом спецій і фруктів.
Білий глінтвейн - відмінний напій для зиязиках вечорів.

Схожі рецепти