Глінтвейн для Новорічної ночі
(покроковий рецепт з фото)
Що розвіє печаль і смуток, а також збере дружну компанію в новорічну ніч? Це келишок теплого, ароматного і пряного глінтвейну. Пропоную спробувати один з найпростіших рецептів. Готуємо!
Головний секрет вдалого глінтвейну - це під час приготування не дати йому закипіти. Тому не залишайте напій без уваги. Дотримуючись рецептурою і з огляду на нюанс, глінтвейн неодмінно порадує вас і ваших гостей своїм ароматом і відмінним смаком!
- Вино - 0, 75 мілілітра (червоне, сухе
) - Імбир - 1 Ст. Ложка (свіжий, нарізаний)
- Бадьян - 1 штука (зірочка)
- Апельсин - 1/2 штуки
- Яблуко - 1 штука (маленьке)
- Обкладинка - 1 штука (паличка або 1 ç.l. Порошку кориці)
- Цукор - 3 Ст. Ложки
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Наріжте апельсин, яблуко напівкружечками. Імбир почистіть і наріжте пластинками (нЕ дрібнити), паличку кориці роздробити.
В сотейник налейте вино, додайте цукор, корицю, імбир і всі інші інгредієнти.
Поставте вино з прянощами на вогонь трохи нижче середнього.
Донесіть глінтвейну до 70-80 градусів. Зменшіть вогонь до мінімуму і варіть 10 хвилин. Немає аргументів кипіння.
По закінченню часу, вимкніть вогонь, накрийте сотейник кришкою і дайте настоятися напою 30 хвилин.
Після розлийте глінтвейн по келихах або гурткам і подавайте до столу. Відмінного свята!