Рецепт Глінтвейн з червоного вина фото

Глінтвейн з червоного вина
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти, Апельсин, Спеції, Прянощі, Приправи, Гвоздика
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На швидку руку, На святковий стіл, Новий рік, Різдво
Напої

Глінтвейн традиційно асоціюється з довгими зиязиками вечорами або з зиязиками святами, коли хочеться чогось зігріваючого і ароматного. Зробив, як приготувати глінтвейн з червоного вина?

Для приготування напою використовують як червоне, так і біле вино. Обов'язковою набором є спеції, такі як: гвоздика, обкладинка. Крім цього додають цитрусові, сухофрукти, мідь. Можна також використовувати готові суміші з прянощів для приготування глінтвейну. Напій виходить дуже ароматним, смачним, його обов'язково подають гарячим.

  • Червоне вино - 500 мілілітрів
  • Апельсин - 1 штука
  • Ізюм - 15 штук
  • Гвоздика - 4-5 штук
  • Обкладинка - За смаком
  • Чорний перець горошком - 1-2 штук
  • Чайний пакетк - 1 штука
глінтвейн з червоного вина - фото крок 1
1. У каструлю насипаємо гвоздику, корицю, перець і родзинки. Апельсин моєму і розрізаємо на половинки, з однієї видавлюємо сік до спецій, а другу залишаємо для декору. Відправляємо каструлю на вогонь.
глінтвейн з червоного вина - фото крок 2
2. Вливаємо червоне вино, нагріваємо його, ні в якому разі не даємо суміші закипіти.
глінтвейн з червоного вина - фото крок 3
3. Відправляємо в каструлю з теплим вином чайний пакетик, залишаємо його для заварювання. Вимикаємо вогонь, накриваємо каструлю кришкою, залишаємо її так на пару хвилин.
глінтвейн з червоного вина - фото крок 4
4. Готовий напій розливають по склянках і прикрашаємо шматочком апельсина. Подаємо його гарячим. Насолоджуйтесь!

Схожі рецепти