Дуже смачний глінтвейн з червоного вина
(покроковий рецепт з фото)
Глінтвейн - напій для різдвяних і новорічних свят. Холодна погода буває у будь-який час року, зробити такий можна завжди. Розповідаю, як приготувати глінтвейн з червоного вина.
Глінтвейн приємно пахне спеціями і цитрусовими. Цей напій зігріє вас в холодну, вітряну погоду. Зробити його можна з білого, рожевого або червоного вина. Можете додати до нього різні спеції, фрукти. Пийте напій гарячим або теплим.
- Червоне вино - 750 мілілітрів
- Цукор - 1/4 склянки
- Аніс - 1-2 штук
- Гвоздика - 1 Чайна ложка
- Кардамон - 1 Чайна ложка
- Паличка кориці - 2 штуки
- Запашний перець горошком - 1 Чайна ложка
- Апельсинова цедра - 1 Ст. Ложка
1. Зберіть всі спеції, змішайте їх в мисці.
2. У каструлю налийте вино, надішліть її на вогонь. Додайте до вина спеції і цукор, варіть на слабкому вогні близько 20 хвилин, регулярно помішуючи.
3. Готовий напій розлийте через сито по склянках, прикрасьте часточками цитрусових або зірочками анісу.