Закуска до червоного вина
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви організовуєте фуршетний стіл з подачею червоного вина, то вам варто звернути увагу на різного роду закуски. Це може бути не тільки м'ясні нарізки, а також поєднання ковбас з сирами.
Варто зауважити, що сир ви можете взяти абсолютного різних сортів. І все ж для обсмажування в беконі, віддайте перевагу ропні. Вони соковиті і добре поєднуються з м'ясом.
- Салямі - 100 грам(Cervélo, нарізка)
- Бекон сирокопчені - 100 грам (нарізка)
- Сир сирний - 50 грам (нарізка)
- Сир розсолу - 150 грам (адигейський, кавказький, сулугуні)
- Маслини - За смаком
- Кріп - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Підготуйте тарілку. Почніть з ковбасної закуски. Сирний сир наріжте на сегменти. Покладіть на кругляши ковбаси, накладіть один на одного в нахлест і загорніть в трояндочку. Затиснутою shpazhkoy. Середину оформите маслиною.
Нарізка бекону, по довжині стрічки, скрутіть в квіточку.
Викладіть підготовлені закуски на тарілку. Прикрасьте зеленню кропу.
Зробіть бекон-сирну закуску. Розсолу сир наріжте невеликими брусочками. Беконну стрічку розріжте навпіл, якщо вона довга і оберніть сир.
На сухий, розпеченій сковороді, обсмажте до легкого відтінку бекон з сиром.
Вставте шпажки і викладіть бекон-сирну закуску на тарілку.
Оформіть зеленню.
Закуски готові. Смачного!